Marketing

Zašto Banjaluka.net ?

-Portal  Banjaluka.net je jedan od najposjećenijih i najuticajnijih portala u Republici Srpskoj. Osnovan je 2015. godine, a fokus je na korisnim i relevantnim tekstovima iz društvenog i kulturnog života.

-Plasirajući objektivne i pravovremene informacije i vijesti iz Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta, portal Banjaluka.net je postigao veliki napredak  poštujući standarde profesionalnog novinarstva. Broj posjeta i otvorenih stranica je u porastu iz mjeseca u mjesec.

-Tekstovi koje objavljujemo tiču se konkretno ljudi i dešavanja u našoj zemlji, i baš zbog toga su čitaoci navikli da na našem portalu mogu saznati sve što se tiče sredine u kojoj žive, od važnih servisniih informacija, političkih dešavanja, pa do kulturnih i sportskih događaja. Sve su to razlozi zbog kojih smo stekli vjerne čitaoce u svim generacijama, a naročito među mladima.

-Portal je tehnički prilagođen svim veličinama ekrana, a posjeduje i aplikaciju (android i IOS ), što čitaoce stavlja na samo jedan klik od svih važnih informacija u našoj zemlji, regionu i svijetu.

-Kreiranje i promociju sadržaja na portalu radi tim novinara i marketara iz agencije za digitalni marketing Grape i agencije INFO FIVE d.o.o.

-Naše iskustvo u marketingu garantuje da će Vaša reklama doći i do najzahtjevnijeg korisnika. Pametnim ulaganjem u internet oglašavanje možete postići maksimalan efekat, a tim portala Banjaluka.net je tu da vam predloži najbolja rješenja.

-U ponudi su specijalni oglašivački paketi koji se poslije analize potreba klijenata posebno prilagođavaju njegovim zahtjevima i potrebama. Ovo uključuje primjenu inovativnih metoda oglašavanja, a sve s ciljem da se za klijenta kreira uspješna kampanja koja na najbolji mogući način predstavlja brend i targetira željenu ciljnu grupu.

Povjerenje naših posjetioca:

-Banjaluka.net na dnevnom nivou ima do 150.000 posjetilaca.

-Na mjesečnom nivou Banjaluka.net posjeti više od 3,5 miliona čitalaca.

-Naši čitaoci su preko 90 % sa područja BIH, a ostali iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije.

-Banjaluka.net ima i posjećene Facebook stranice koje imaju više od 60.000 pratilaca.

Ponuda Banjaluka.net -a:

-CONTENT MARKETING -Najpopularniji i efikasniji oblik digitalnog marketinga koji na specifičan način predstavlja brend i povezuje ga s potencijlnim korisnicima!

-PR TEKSTOVI-ovaj vid promocije podrazumijeva objavu gotovog teksta od strane klijenta ili pisanog od strane novinara  Banjaluka.net portala. PR tekst može da sadrži fotografiju i video.

-BANERI –reklamni prostor koji je istaknut i uočljiv posjetiocima našeg portala i na desktopy i na mobilnom uređaju.

-REKLAMNE PORUKE-objava video spotova na Facebook stranici i You-tube kanalu Banjaluka.net.

-MOGUĆNOST SNIMANJA I EMITOVANJA SPECIJALIZOVANIH EMISIJA PO POTREBI KLIJENTA I EMITOVANJE NA YOU-TUBE KANALU PORTALA BANJALUKA.NET I FACEBOOK STRANICI BANJALUKA.NET. (KAO I MOGUĆNOST REEMITOVANJA NA Elta HD).

 

Ukoliko imate pitanja u vezi sa oglašavanjem i drugim temama koje su u vezi sa marketingom,
molimo da nas kontaktirate na:

[email protected]
[email protected]