Biznis 05.01.2016.

10 sajtova za praznično ljenčarenje

ČITANJE: 1 minuta
pas
Raspust je ili još niste krenuli da spremate ispite, na godišnjem ste odmoru ili jednostavno želite da odmarate. Uživajte dok možete u zimskoj idili i praznicima. Znamo kako da vam zanimljivo prođe vrijeme uz računar.

 

1. Sanger

Neodoljivi mops koji liže ekran ako ništa nasmijaće vas na trenutak i učiniti da zaboravite na posleprazničnu depresiju.

2. Cat – bounce

Još jedna uzaludna igrica kliktanja u kojoj mačke skaču, mnogima se našla zabavna. Vi procijenite sami.

3. Filler

Igrajte se sa lopticama kojima ne smijete da dopustite da dotaknu dno ekrana

4. Calming British

Sjećate se poslijepraznične depresije prejedanja i prealkoholisanja, e pa neka vas utješe sarkastični i previše ljubazni Britanci.

5.  Slikajte kao Polok

Klik tu, klik tamo, uz miša ćete napraviti remek djela. Smirujuće je, zaista.

6. I waste so much time

Neka vas ime ne zavara, ovaj sajt ima gomilu suludih citata, fotografija i presmješnih lajni iz filmova iz serija. Prava stvar za praznično kliktanje

7. Escape motions

Ako ste se ikada pitali odakle sve te sjajne fotke na internetu i ko ih pravi, ne bi nas čudilo da su nastale uz ovaj sajt. Opet pokretom miša možete stvarati sjajne umjetničke poteze

8. Don’t reply

Pobjednik u trošenju vremena na internetu je sugurno ovaj sajt. Pogledajte kako izgledaju mejlovi na koje se nikada nije odgovorilo.

9. What should I read next

Svakako, kliktanje može biti i korisno koliko i edukativno. Ovaj sajt vam nudi mogućnost da pronađete knjigu za čitanje u skladu sa vašim interesima.

10. The niccest place on internet

I dalje vam je teško od ove praznične depresije? Najlepše mesto na internetu može i da zagrli.

(oradio.rs)