10 stvari koje žene trebaju izbjegavati na početku veze

Zena veze

Zena veze

Saznajte kojih 10 stvari će ga totalno odbiti, pa vas savjetujemo da ih izbjegavate:

1. Imate veoma duge nokte

Muškarci vole žene sa lijepim i urednim noktima, a ne sa noktima koje ga mogu slučajno povrijediti ili ogrebati. Sa predugačim noktima izgledaćete neuredno što ga sigurno neće zadiviti.

2. Potcjenjujete sebe

Pametan, ambiciozan i siguran muškarac će biti oduševljen vašom inteligencijom, i neće se plašiti nje. Ako primjetite da se konstantno prilagođavate vašem muškarcu kako biste ga privukli (i zadržali), a pritom „gubite“ svoju ličnost, vjerovatno izlazite sa previše neinteligentnih muškaraca. Takvi muškarci ne cijene vašu posebnost.

3. Prilijepljeni ste za njega

Svakom muškarcu (da bi bio muškarac) je potrebno vrijeme za sebe. Dajte mu prostora – koliko god da mu je potrebno! Poslije nekog vremena, primijetićete kako će početi da se vraća vama.

4. Ponašate se kao da ste mu majka

Poznati psiholog Sigmund Frojd rekao je da muškarci na neki način žele da izlaze sa njihovim majkama. Možda. Muškarci žele ženu koja je savršena, baš kao što je njihova majka, ali sigurno ne žele da imaju drugu majku.

5. Koristite previše parfema

Parfem bi trebalo da naglasi vaš prirodan miris koji će istaći vašu posebnost. Nema ništa gore od ljubljenja ženskog vrata koji je natopljen prejakim parfemom.

6. Nosite jaku šminku

Nosite šminku da istaknete svoje karakteristike lica – a ne da pravite nove!

7. Ostavljate garderobu, svuda

Ovo je jednostavno pravilo. Ako živite zajedno, ostavljajte odjeću kući! Ako ste u ranoj fazi veze, nosite je kući sa sobom!

8. Flertujete sa drugim momcima

Najlakši način da ga razbjesnite je da flertujete sa drugim dečkom, i to baš ispred njega. Ako vam je toliko dosadno u vašem životu pa imate potrebu da pravite dramu, vi ste nezreli za vezu. Ostanite sami dok ne odrastete.

9. Previše ste dostupni

U kojoj god da ste fazi veze,vi morate da imate ispunjen društveni život izvan nje. Ako ga gušite, on će sigurno pobjeći.

10. Negativni ste

Srećan i siguran muškarac izbjegava negativne žene u širom luku. Ne budite mrzovoljne i mračne već cijenite ono što imate.

(B92)

U opštinu Teslić Vlada uložila više od 50 miliona KM

Vlada Republike Srpske je od 2006. godine u opštinu Teslić uložila više od 50 miliona KM, po različitim osnovama iz Razvojnog programa i Budžeta Republike, a posredstvom kreditnih linija Investiciono-razvojne banke u ovu opštinu je plasirano još oko 40 miliona KM.

Skuplji radovi podigli cijene stanova u Srpskoj

Cijene svih građevinskih radova u stanogradnji u Republici Srpskoj skočile su u trećem kvartalu ove godine za 0,1 odsto, što je automatski dovelo i do poskupljenja nekretnina na domaćem tržištu.

Stefan Sejmanović sproveden u Okružno javno tužilaštvo

Policijski službenik Policijske uprave Banjaluka Stefan Sejmanović, koji se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja i nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu narkoticima, sproveden je danas u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

RADMANOVIĆ: Prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike Srpske

Potpredsjendik SNSD-a i član Kolegijuma Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović izjavio je da je potez SNSD-a o imenovanju članova komisija u ovom Parlementu uslijedio kao reakcija na prijedlog poslanika iz PDP-a i SDS-a za izmjenu poslovnika o radu Parlamentarne skupštine BiH. Radmanović je rekao da prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike

Izvještaj protiv osumnjičenih za proizvodnju i promet droge

Gradiška Policijska uprava dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv Miladina Vidačkovića /45/, Slađane Vidačković /45/, Rasima Hajdera /21/ i Pamele Dukić /20/, svi iz Gradiške, zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu. Iz tužilaštva navode da se Miladin Vidačković sumnjiči i za