10 stvari koje žene trebaju izbjegavati na početku veze

Zena veze

Zena veze

Saznajte kojih 10 stvari će ga totalno odbiti, pa vas savjetujemo da ih izbjegavate:

1. Imate veoma duge nokte

Muškarci vole žene sa lijepim i urednim noktima, a ne sa noktima koje ga mogu slučajno povrijediti ili ogrebati. Sa predugačim noktima izgledaćete neuredno što ga sigurno neće zadiviti.

2. Potcjenjujete sebe

Pametan, ambiciozan i siguran muškarac će biti oduševljen vašom inteligencijom, i neće se plašiti nje. Ako primjetite da se konstantno prilagođavate vašem muškarcu kako biste ga privukli (i zadržali), a pritom „gubite“ svoju ličnost, vjerovatno izlazite sa previše neinteligentnih muškaraca. Takvi muškarci ne cijene vašu posebnost.

3. Prilijepljeni ste za njega

Svakom muškarcu (da bi bio muškarac) je potrebno vrijeme za sebe. Dajte mu prostora – koliko god da mu je potrebno! Poslije nekog vremena, primijetićete kako će početi da se vraća vama.

4. Ponašate se kao da ste mu majka

Poznati psiholog Sigmund Frojd rekao je da muškarci na neki način žele da izlaze sa njihovim majkama. Možda. Muškarci žele ženu koja je savršena, baš kao što je njihova majka, ali sigurno ne žele da imaju drugu majku.

5. Koristite previše parfema

Parfem bi trebalo da naglasi vaš prirodan miris koji će istaći vašu posebnost. Nema ništa gore od ljubljenja ženskog vrata koji je natopljen prejakim parfemom.

6. Nosite jaku šminku

Nosite šminku da istaknete svoje karakteristike lica – a ne da pravite nove!

7. Ostavljate garderobu, svuda

Ovo je jednostavno pravilo. Ako živite zajedno, ostavljajte odjeću kući! Ako ste u ranoj fazi veze, nosite je kući sa sobom!

8. Flertujete sa drugim momcima

Najlakši način da ga razbjesnite je da flertujete sa drugim dečkom, i to baš ispred njega. Ako vam je toliko dosadno u vašem životu pa imate potrebu da pravite dramu, vi ste nezreli za vezu. Ostanite sami dok ne odrastete.

9. Previše ste dostupni

U kojoj god da ste fazi veze,vi morate da imate ispunjen društveni život izvan nje. Ako ga gušite, on će sigurno pobjeći.

10. Negativni ste

Srećan i siguran muškarac izbjegava negativne žene u širom luku. Ne budite mrzovoljne i mračne već cijenite ono što imate.

(B92)

DODIK: Zatvaranjem granice za Srbe u Crnoj Gori bi da riješe problem

Srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik ocijenio je da odluku Crne Gore da ostavi zatvorenim granice za Srbiju i Republiku Srpsku vidi kao pokušaj i kalkulaciju vlasti u Podgorici da zatvaranjem granice olakša rješavanje problema sa srpskom zajednicom u toj zemlji. “Ne može se oteti utisku da iza takve odluke vjerovatno stoji nastojanje

Kako se virus korona ponaša kada ste u blizini zaraženih bez simptoma

Kineska studija pokazala je da se novi virus korona sa asimptomatskih pacijenata ne prenosi lako na druge osobe. Istraživanje je sprovedeno na 455 osoba koji su nekoliko dana bili u kontaktu sa osobom pozitivnom na virus korona koja nije imala nikakve simptome bolesti. Vrijeme kontakta je bilo četiri dana, odnosno za članove porodica pet dana. Tokom karantina,

Šakić još nije predat Tužilaštvu

Republičkom javnom tužilaštvu još nije predat uhapšeni Siniša Šakić, osumnjičen da bi mogao imati informacije u vezi sa ubistvom Slaviše Ćuluma u Banjaluci, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu. Portparol Republičkog javnog tužilaštva Dragica Tojagić objasnila je da je zakonski rok za predaju lica 24 časa. Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su u ponedjeljak oko 11.00

ŠEHIĆ: Odluka o odgađanju izbora potpuno nezakonita

Direktor koalicije “Pod lupom” i bivši predsjednik Centralne izborne komisije /CIK/ BiH Vehid Šehić istakao je da je odluka ove komisije o odgađanju lokalnih izbora sa 4. oktobra na 15. novembar potpuno nezakonita i da nema zakonsko uporište, čak i kad bi se postojeće zakonske norme tumačile široko. Šehić je naglasio da Izborni zakon, pored

Nekoliko intervencija vatrogasaca nakon jakog nevremena

Vatrogasci u Banjaluci intervenisali su u nekoliko slučajeva nakon što je ovaj grad u popodnevnim časovima zahvatilo jako nevrijeme, rekao je Srni komandir Vatrogasne čete Centar u Vatrogasnoj brigadi Banjaluka Dragan Savanović. Prema njegovim riječima, vatrogasci su intervenisali u Ulici Zmaj Ognjenog Vuka u naselju Lazarevo gdje je palo drvo preko žica elektovodova i taj

ČOVIĆ: Nedopustivo da se članovi CIK-a biraju kako želi “politički hir”

Lider HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je da je nedopustivo da se članovi Centralne izborne komisije BiH biraju na način kako želi “jedan politički hir”. Čović je rekao da su članovi CIK-a izabrani mimo zakona, kriterijuma i procedura. “Pitanje je kad će biti izbori. Imali ste prvo datum iz 10. mjeseca, pa sada imate datum