100000. putnik na Aerodromu u Banjaluci

Kompanija “Ryanair” danas je proslavila 100000. putnika u Banjaluci od početka poslovanja u novembru 2018, a on je putovao novom zimskom linijom “Ryanaira” iz Berlina u Banjaluku.


“Ryanairov” raspored za Banjaluku 2020. godine nudi ukupno pet ruta do Berlina, Brisela, Memingena i Stokholma, a od marta 2020. godine novu liniju do Frankfurta, što će pomoći u prevozu 160.000 putnika i podržati 120 radnih mjesta na Aerodromu Banjaluka.

Kako bi proslavio 100000. putnika u Banjaluci, “Ryanair” je pustio u prodaju letove po cijeni od samo 14,99 evra za putovanja do kraja januara 2020, koji se moraju rezervisati do utorka (3. decembra), samo na vebstranici Ryanair.com.

Denis Barabas iz “Ryanaira” rekao je da su presrećni zbog proslave 100000. putnika u Banjaluci od početka niskotarifnih letova u novembru 2018. Putnici u Banjaluci mogu sada rezervisati svoje godišnje odmore na pet ruta sve do oktobra 2020. godine.

Milan Račić, generalni direktor Aerodroma Banjaluka, rekao je da je veliko zadovoljstvo ugostiti 100000. putnika na Aerodromu Banjaluka.

“Mi ćemo nastaviti uspješnu saradnja s kompanijom ‘Ryanair’, koja našim putnicima omogućava konekciju s Evropom i svijetom, a nama konstantan poslovni rast”, kazao je on.

(Nezavisne)

VIŠKOVIĆ: Evropski brendovi sve više zainteresovani za otvaranje fabrika u Srpskoj

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković ocijenio je da je Vlada u prvoj godini mandata imala dobre rezultate što potvrđuju i podaci o najvećem broju zaposlenih od nastanka Republike, rastu prosječne plate koja je prvi put izjednačena sa zaradom u Federaciji BiH, većoj pokrivenosti uvoza izvozom i povećanju budžeta koje je omogućilo rast plata, penzija

Servisne informacije za 15. decembar

Servisne informacije za subotu, 14. decembar 2019. godine: Policijska uprava Prema podacima sa kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje za posljednja 24 časa u Banjaluci se dogodilo jedno krivično djelo, a javni red i mir je narušen dva puta. Dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica lakše povrijeđena. Služba hitne pomoći U službi