Magazin 27.02.2018.

14. aprila zvanično otvaranje moto sezone

ČITANJE: 1 minuta

Određen je datum zvaničnog otvaranja još jedne bajkerske sezone u gradu na Vrbasu – 14.04.2018! Trinaestu godinu za redom ozvaničiće se početak vožnje dvotočkaša u Banjoj Luci.

Naime, kao i prethodnih 12 godina i predstojećeg proljeća ove 2018. godine, članovi moto kluba “Istok” okupiće se da na sebi svojstven način daju pečat početku još jedne moto-sezone uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz zemalja regiona!

U susret Danu grada Banja Luka, koji se obilježava 22. aprila, u subotu, 14. aprila 2018, uz cjelodnevni program i mnogo rock'n'roll-a, omiljena lokacija ljubitelja motocikala – plato ispred Ronilačkog kluba Buk, preplaviće na stotine dvotočkaša ujedinjenih u želji da se i formalno obilježi početak ovogodišnje sezone.

Kao i do sada i ove godine druženje motociklista ima preventivni karakter kroz promociju sigurne vožnje, uz skretanje pažnje vozačima automobila, biciklistima i pješacima na pojačano prisustvo motociklista u saobraćaju kao i širenje pozitivnog uticaja na ostale učesnike u saobraćaju.

U sklopu ove manifestacije, kao i prethodnih godina moto klub “Istok” poziva sve bajkere grada Banja Luka da se pridruže u akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja tradicionalno prati manifestaciju Otvaranja moto sezone i na taj način pokažu svoju humanost.

Partner ove manifestacije je AMS RS.