15 razloga zašto je iPhone bolji od Android telefona

20160513165819_369350
Donosimo vam naših 15 razloga zašto je iPhone bolji od android uređaja ako gledamo aktuelne modele za 2016. godinu.

Apple iPhone 6s 6s PLUS i najnoviji model iPhone 6SE nude vam širok spektar raznih mogućnosti i iOS 9 donosi unaprijeđene mogućnosti koje jednostavno ne dobijate na android telefonima.

Da 2016. donosi mnogo novih uređaja kao što su Samsung galaxy s7 i s7 edge, LG G5 i druge telefone koji već izazov za Apple ali još uvijek postoje mjesta gdje je iPhone sigurno nadmoćniji u odnosu na Android. Potrebno je da znate šta iPhone bolje radi i kako Apple donosi bolji doživljaj nego Android, da bismo vidjeli da je iPhone najbolji smartfon za 2016. godinu. iPhone 6S i 6s plus su odavno u prodaji, a odnedavno imamo i iPhone 6SE.

Da biste bili sigurni koji smarfon je za vas, pogledajte listu razloga zašto je, po našem mišljenju, iPhone bolji.

Apple iPhone je po mnogima dizajnerski najljepši smartphone na svijetu.

Aplikacije za iPhone izlaze prije nego na Android na i mnogo bolje izgledaju. Mnoge popularne aplikacije nalaze se na obe platforme, ali većina top aplikacija i igrica se ipak prvo pojave za iOS.

Brza ažuriranja na svim Apple uređajima.Android ažuriranjima su potrebni mjeseci kako bi stigli na sve uređaje.

Interakcija među Apple uređaja je skoro savršena.

Uz iPhone ne dolaze aplikacije koje na android instaliraju mrežni operateri.

Za 99$ Apple nudi produženu garanciju, kojom dodaje dvije godine na postojeću garanciju, koja pokriva oštećenja na telefonu i korisničku podršku u Apple prodavnici.

Kada vi i vaši prijatelji imate iPhone, mnogo je lakše dijeljenje podataka i informacija.   Polovni Apple uređaji jako dobro drže cijenu.

Punjač za iPhone, je nemjerljivo bolji od univerzalnog micro USB punjača za android uređaje. Ne ispada, nemoguće ga je okrenuti pogrešno te samim tim je manja šansa da ćete pokvariti slot u koji ide punjač.

Usluga u Apple prodavnici i servisu je mnogo brža i bolja.

Apple iPhone je nemjerljivo jednostavniji za korištenje od androida.

Telefon se može kontrolisati putem slušalica (fotografisanje, javljanje, pojačavanje zvuka).

Posjeduje iMessage, FaceTime i FaceTime audio, kojim je omogućena besplatna komunikacija između korisnika iPhone-a i iPad-a.   Obavještenja je dosta lakše kontrolisati.

Iako je na većini Android uređaja moguće dodati memorijske kartice, iPhone dosta bolje upravlja memorijom koju posjeduje.

(Nezavisne)

Godišnjica rođenja jednog od najvećih umova u istoriji svjetske nauke

Srpski pronalazač Nikola Tesla (1856-1943), jedan od najvećih umova u istoriji svjetske nauke, posebno elektrotehnike, tvorac “novog tehničkog poretka”, čijim je izumima postavljen temelj i pravac vrtoglavog naučno-tehničkog razvoja ljudskog roda u 20. vijeku, rođen je na današnji dan 1856. godine.  Tesla je pronašao obrtno magnetno polje, trofazni sistem prenosa električne energije, indukcioni motor, generator

JEDNA OSOBA PREMINULA: U kantonu Sarajevo 72 nova slučaja korona virusa

Klinički centar Univerziteta u Sarajevu testirao je još 408 uzoraka na prisustvo koronavirusa, a u kantonu Sarajevu su potvrđena 72 nova slučaja. Tokom noći u izolatoriju Klinike za plućne bolesti Podhrastovi preminuo je jedan pacijent koji je bio pozitivan na COVID-19. Pacijent je odranije imao i druge bolesti. (A.M/banjaluka.net)

U BiH sa migrantima dolaze brojni bezbjednosni problemi

Posljednja akcija Federalne uprave policije u kojoj je uhapšen diler iz Sarajeva od koga su drogu kupovali mahom državljani Alžira, Maroka i Pakistana još jedna je potvrda da migranti koji dolaze u BiH sa sobom donose brojne bezbjednosne probleme i da je na neki način ponovo oživljena “balkanska ruta”, piše “Dnevni avaz”. Riječ je o

HAOS U GRČKOJ: Hiljade ljudi na ulicama (VIDEO)

Grčka policija upotrijebila je u četvrtak uveče suzavac da bi rastjerala demonstrante koji su se okupili ispred Parlamenta, kako bi izrazili nezadovoljstvo nacrtom zakona kojim se ograničavaju javne demonstracije. Rojters navodi da su se na trgu Sintagma mogli vidjeti oblaci dima, te da su na policiju bačene tri gasne bombe. Policija je odgovorila bacanjem suzavca.

RAD NA IZVORU PLIVE: Večeras otvaranje desete jubilarne likovne akademije

Ovogodišnji rad na izvoru rijeke Plive, jubilarna deseta likovna kolonija, počinje večeras svečanim otvaranjem od 20 časova. Likovna kolonija “Pliva” ove godine okupiće 14 umjetnika iz Srbije i Republike Srpske, piše “Glas Srpske”. “Uz već afirmisane stvaraoce, tu su i mladi autori koji zaslužuju pažnju i podršku, tako da se ostvaruje sinteza potvrđenog umjetničkog iskustva

NEMA NUSPOJAVA: Testiranje vakcine protiv virusa korona kod prve grupe dobrovoljaca ulazi u završnu fazi

Rusko ministarstvo odbrane i Nacionalni istraživački centar za epidemiologiju i mikrobiologiju Gamalei počeli su finalnu fazu kliničkog ispitivanja vakcine protiv virusa korona, a testiranje prve grupe dobrovoljaca kod kojih je ispitivana bezbjednost i tolerantnost vakcine, završiće se 15. jula, prenosi Tanjug. Drugoj grupi volontera kod kojih se testira efikasnost i imunogenost vakcine, biće ubrizgan drugi