150 UČESNIKA I 25 TRENERA Održan zumba master class

Večeras je u sportskoj dvorani Obilićevo održan zumba master class na kojem je vježbalo 150 ljudi.

Master class je organizovao instruktor zumbe Saša Kecman, koji je u Banjaluku doveo 25 trenera iz države i regiona koji su predvodili trening i predstavili svoje koreografije.

Parter dvorane bio je ispunjen vježbačima raznih uzrasta koji su došli da se dobro zabave, nauče nešto novo, a od instruktora su dobili dozu pozitivnije energije i kvalitetan trening!

“Zumba je način života, mi se na treninzima družimo, zabavljamo, širimo pozitivan duh i energiju” kaže Kecman koji u Banjaluci važi za najtraženijeg instruktora zumbe.

“Nadam se da ću to povjerenje da opravdam i da će ovaj događaj postati redovan u našem gradu” kaže on.

 

RADOJIČIĆ SA KORMAKOVOM Realizovano više zajedničkih projekata

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora SAD u BiH Marin Kormak i zahvalio joj na višegodišnjoj saradnji u okviru koje je u Banjaluci realizovano više projekata, zahvaljujući USAID-u i američkoj Ambasadi. “Najveći projekat su ulaganja u Ramićima, čime je omogućeno da veći broj poslovnih subjekata uđe u Poslovnu zonu”, naveo

Soliteri na tri lokacije u centru Banjaluke?

Bilo je mnogo debate u vezi sa soliterima na području grada i u Prijedlogu odluke o donošenju regulacionog plana dijela centralnog područja ostala je mogućnost da se na barem tri zone u gradu izgrade soliteri. Rekao je ovo gradonačelnik Igor Radojičić nakon sjednice Kolegijuma Skupštine grada, posljednje u ovoj godini, i naglasio da solitere imaju