Magazin 24.11.2015.

3 stvari koje nikada nećete čuti od bivših frajera

ČITANJE: 2 minute
raskid
U moru aplikacija, modernih gedžeta i napredne tehnologije, neko zaista treba da se pozabavi i osmisli uređaj koji će moći da čita misli naših dragih muškaraca. Možda mi žene jesmo komplikovana bića i još uvijek ne znamo šta želimo, ali ono što je sigurno, momci ne umiju da nam saopšte svoja osjećanja, probleme i uvijek ostajemo uskraćene za neku informaciju.

Pogledajte najčešće stvari koje nećete čuti od svojih bivših momaka, a zapravo su i te kako važne i možda su upravo ove skrivene informacije bile uzrok raskida.

“Trebalo mi je više prostora”

Iako se čini da i on zaista uživa u dvadesetčetvoročasovnom maženju, momcima je poslije određenog vremena potrebna pauza da povrate svoj život i navike…

Možda je djelovalo čudno što je poslije određenog vremena kao grom iz vedra neba prekinuo vezu, istina je zapravo da se neki nemir već duže vrijeme kuvao u njemu. Zašto nije jednostavno zatražio pauzu? To je već pitanje na koje nemamo odgovor, a vjerujemo da nema ni on. Momcima je nekad lakše da naprave radikalne poteze umjesto da iskreno priznaju u čemu je bio problem.

“Ne želim da budemo prijatelji”

Oh, ta čuvena rečenica nakon raskida: “Nadam se da možemo da budemo prijatelji”. Priznajte da se ježite kad čujete da vam voljena osoba ponudi ovu vrstu utješne nagrade.

Ostanite na Fejsbuku ili Instagramu, ali zar je zaista u redu da pijete kafice i pričate o ljubavnom životu nakon vašeg ljubavnog brodoloma?! Naravno da ćete rijetko kad čuti rečenicu od njega: “Ne, ne želim da ti budem prijatelj, samo idi iz mog života”, ali će je velika većina pomisliti i zato je bolje da raskid prođe bez nje.

“Ne mogu da priuštim ovu vezu”

Ok, shvatili ste do sada da većina momaka misle da je djevojku neophodno kupiti poklonima, izlascima i sličnim stvarima.

Naravno da će svaka obožavati džentlmena koji ne dozvoljava u svim situacijama da dama ošteti svoj budžet i plati račun, ali da li je to neophodno u svim situacijama? Naravno da nije! Međutim, neki momci će biti toliko tvrdoglavi i neće priznati da se problem krije u budžetu, a zbog ponosa neće ni priznati. Bar smo mi tu da vam otkrijemo i pokažemo na stvari koje se motaju po njegovoj glavi, a neće izaći iz njegovih usta.

(Cosmopolitan.rs)