Magazin 18.12.2015.

4 neobična načina kako nositi bijelu košulju!

ČITANJE: 1 minuta
Bijela košulja
Skoro da ne postoji žena koja u svom ormaru nema bijelu košulju. Ono što će vas obradovati je to da ovaj komad garderobe pored klasičnog načina možete nositi i na drugačiji, originalan način.
Bijela košulja se odlično uklapa sa jednobojnim stvarima, ali i sa šarenim… uz farmerke, suknje, ispod haljina.Uz pomoć 4 stilska trika vaše kombinacije mogu izgledati svježije, iako niste obnovili garderober.

Evo kako da izvučete maksimum iz vaše košulje.

1. Gola ramena – Otkopčajte prvih par dugmadi tako da otkrijete vaša ramena. Kragnu spustite na ramena, a vaš “novi” komad garderobe kombinujte uz pantalone.

kosulja 1

2. Košulja na jedno rame – Jedan rukav prebacite preko ramena, dok drugi treba da vam prođe ispod pazuha suprotne ruke. Tada treba da ukrstite oba rukava, čime ćete dobiti majicu sa jednim rukavom.

Košulja 2

3. Top sa mašnom – Otkopčajte dugmad tako da oba rukava možete da prebacite preko grudi. Tada ih vežite u mašnu ili čvor, nakon čega ćete dobiti top majicu.

Košulja 3

4. Suknja od košulje – Košulju spustite na kukove, tako da vam prvih nekoliko dugmadi bude otkopčano. Potom preko stomaka vežite rukave i na taj način ćete dobiti suknju baš kao na fotografiji.

Košulja 4

(harperrbazar.com)