Vijesti 01.06.2016.

U Banjaluci tokom čitavog juna kampanja “Kad pijem – ne vozim!”

ČITANJE: 1 minuta

Jedinstvenost kampanje se ogleda u činjenici da će biti realizovana u organizaciji Gradske uprave Grada Banja Luka i to isključivo na području Grada Banja Luka, a veliki i nesebični doprinos realizaciji su dali kompanija”Molson Coors” (Jelen pivo), Centar za bezbjednost saobraćaja, “Patrol taksi” i “Uno radio” koji će aktivno biti uključeni u preventivni dio kampanje.

Represivni dio kampanje će biti realizovan u organizacija Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka, koja će provoditi pojačane kontrole alkoholisanosti učesnika u saobraćaju u mjesecu junu.

Kampanja započinje simboličnom podjelom letaka sa porukama, a u petak 3.juna je na Trgu Krajine sa početkom u 12 časova predviđeno druženje sa građanima i medijima, isprobavanje tzv. “pijanih naočara”, podjela propagandnog materijala (majice, privjesci, letci) i dr.

Takođe, promocija kampanje je predviđena na Koncertu Rok veče u Akvani 09.juna, a biće organizovano i druženje i promovisanje odgovornog konzumiranja alkohola u Banjalučkim ugostiteljskim objektima u vikednima u mjesecu junu.

(Agencije)