Magazin 07.01.2016.

8 najboljih stranica za onlajn gledanje filmova

ČITANJE: 1 minuta
onlajn filmovi
Internet generacije danas filmove mnogo više gledaju onlajn. Dostupne su brojne streaming stranice na kojima možete gledati filmska ostvarenja, ali i TV emisije na pametnim uređajima.

Da biste filmove gledali onlajn, sve što vam treba jeste odlična internet brzina, ali i dobra stranica.

Ako ćete takva ostvarenja tražiti putem Googlea, nećete ih naći lako, jer će vam izbacivati uglavnom lažne besplatne stranice koje sadrže malware.

Kako biste ih izbjegli, Tech Viral je napravio popis odličnih besplatnih stranica za gledanje filmova.

Free Movies Linker – Jedna od najboljih stranica za online gledanje filmova. U kolekciji se nalaze i neki najnoviji naslovi.

Just Moviez – Ako želite besplatno gledati filmove i serije online, Just Moviez pravo je mjesto za vas, jer ćete na ovoj stranici naći veliki broj filmova i serija u odličnoj rezoluciji.

Snag Films – Stranica s velikim izborom filmova. Sadrži katalog sa više od 10.000 filmova koji se mogu pretraživati po žanru, datumu izlaska, ocjenama, popularnosti, itd.

Vodlockerx – Kao i ostali na listi, i ova stranica nudi streaming filmova i serija i svakako je jedna od boljih koju obavezno treba isprobati.

Movie Tube Online – Još jedna streaming stranica dobre kvalitete koja nudi veliki broj filmova novijeg datuma. Obavezno provjerite što nudi.

Popcorn Flix – Ova je stranica kreirana za ljude koji žele gledati samo najbolje filmove u potpunosti besplatno.

Top Movies Online – Odlična stranica, kao i svi ostali na listi. Ako još niste, svakako je isprobajte.

Wolowtube – Stranica na kojoj prednost ima HD kvaliteta i koja sadrži više od 30.000 naslova.

(Faktor.ba)