Magazin 09.01.2016.

8 znakova da se on samo poigrava s tobom

ČITANJE: 2 minute
par1
Jedan dan je sve savršeno: dopisujete se sve vrijeme, naveče izađete na sastanak, ali drugi dan on se uopšte ne javi. Tek nakon nekoliko dana vidiš njegov broj na ekranu mobilnog telefona…

AKO nisi sigurna na čemu ste, ovi će ti znakovi dati odgovor.

1. On nestaje

Jedan dan je sve savršeno: dopisujete se sve vrijeme, naveče izađete na sastanak, ali drugi dan on se uopšte ne javi. Tek nakon nekoliko dana vidiš njegov broj na ekranu mobilnog telefona, s izvlakušom u rangu “imao sam puno posla”. Vjerojatno s onih nekoliko cura, s kojima se istovremeno viđa.

2. On poznaje samo jedan način kako biti intiman

Seks je super. Međutim, ako te on ne može zagrliti, dok gledate film, već iz bilo kakvog fizičkog dodira nastaje prava porno akcija, to nije nimalo super. Barem ne za tebe.

3. Njegovi prijatelji ne znaju da postojiš

Ne samo da te nije upoznao s njima, nego oni ni ne znaju da se viđate već neko vrijeme. Da mu je stalo, upoznao bi te sa cijelim društvom.

4. Daje ti previše komplimenata

Sve žene voli komplimente, no razbacivanje s njima u svakom trenutku je – čudno. Posebno ako ste se tek nedavno upoznali, a on ti već govori kako si najbolja cura koju je ikad upoznao.

5. Nema ga kad ga trebaš

Kada je u pitanju opušteno druženje i seks, uvijek je slobodan. Međutim, kada ti trebaš rame, na koje ćeš se isplakati, odjednom ima sto obaveza, koje ne može odgoditi.

6. Treba mu dugo da odgovori na tvoju poruku

Bilo da je s nekom drugom curom ili samo voli igrice, ti zaslužuješ puno više od toga.

7. Njegove se riječi ne podudaraju sa djelima

Htjela ti to priznati ili ne, djela govore više nego riječi i ona nikad ne lažu. Čak i ako te uvjerava da si sve pogrešnoo povezala, ali se i dalje ne ponaša prema tebi onako kako misliš da zaslužuješ, samo produži i ne okreći se.

8. Imaš taj čudni osjećaj

Možda ti je s njim dobro, no u tebi je i dalje osjećaj da nešto nije kako treba… Takav osjećaj rijetko griješi.

(Index.hr)