Magazin 26.08.2015.

9 čudnih stvari koje radimo kada dečko nije pored nas

ČITANJE: 4 minute
devojke

Koliko god bile iskrene sa svojim dečkom, postoje stvari koje mu nikada ne bismo priznale, poput “šta radim kada nisi pored mene”. Kada to kažemo ne mislimo na varanje i igranje igrica, već na sve one slatke stvari koje nas vezuju za njega… Prisjećanje prvog susreta, poruke, poljupca i seksa.

Zato vam predstavljamo 9 stvari koje su djevojke izdvojile da rade kada njihov dečko nije pored njih. I odmah da vam kažemo- ovo će biti naša mala tajna!

1. Ponovo čitam sve poruke koje sam dobila od njega.

Auu, totalno sam zaboravila kada me je pitao da idem na koncert sa njim to veče kada smo se fantastično proveli. Odmah ujutru, čim se probudio mi je poslao poruku da mu je bilo mnogo dobro sinoć, a onda smo se sjetili kako je naš drugar Džeremi izgledao na času salse. I nismo mogli da prekinemo da se smijemo. Bože, kakvi su ovo bili ludi dani…

2. Prelistavam sve primljene poruke i onda ih uslikam, kako bih mogla da se sjetim svih onih slatkih stvari koje mi je napisao.

Na ovaj način ne moram da ulazim u prijemno sanduče i da tražim poruke dobijene prije pet mjeseci i da čitam sve one dosadne i čudne stvari koje su djelovale zanimljive u to vrijeme. Sve to se čini dosadno u odnosu na momente kada mi je napisao da mu nedostajem…

3. Prisjećam se momenta kada ga sam ga prvi put srela, uz sve male i smešne detalje.

Da li sam odmah “pala” na njega, čim sam ga ugledala? Čekaj, da li se uopšte sjećam momenta kada sam ga prvi put srela? I kako sam se osjećala tada? Kako god to je tako divan, gotovo nevjerovatan dan. Ovo jeste tako ocrtano, ali baš me briga.

4. Pravim tajnu Pinterest tablu vjenčanja, za svaki slučaj.

Jesam li spremna da se udam ove godine? Vjerovatno ne. Priznajem da mi je toliko dobro sa ovim momkom, da s vremena na vrijeme odem na Pinterest i tražim najljepše vjenčanice, dekoracije, cvijeće i posuđe, koje bih voljela da imam na svom vjenčanju.

5. Idem na Fejsbuk profil svog dečka i gledam njegovo slatko lice.

O moj Bože, kako je sladak na ovoj slici iz 2007. godine. Ovo mu je najljepša slika. A ova iz 2009? Ma ipak mi je ovde najslađi. A ček da pogledam kako je izgledao dvije godine kasnije… Čovječe, već dva sata sam na njegovom profilu.

6. Razmišljam o svim potencijalnim načinima na koje bi mogao da me zaprosi.

Možda bi odabrao onaj mali restoran u kome se nalaze papirne svjetiljke, za koji smo se složili da je najmagičnije mjesto na kome smo ikada bili. Ili bi me možda odveo u park odmah nakon posla, kada bih to najmanje očekivala?

7. Gledam fotografije vjereničkog prstena svoje drugarice i razmišljam kakav prsten želim ja da dobijem.

Nikada ne bih željela prsten kao što je dobila Ejmi. Moj dečko mi nikada ne bi kupio takav prsten. On zna da to nije moj stil. Čekaj, on zna da to nije moj stil? Šta ako on uopšte ne zna koji stil ja volim?

8. Razmišljam koju bih pjesmu odabrala za naš prvi ples na svadbi, i kako bih se osjećala taj dan.

Da li bismo se pokretali sporo, plešući uz baladu One Directiona ili brže uz Rihannu? Takođe, tu je i činjenica da moj dečko i ja nismo nikada igrali zajedno (sem pijanog plesa u klubu) pa možda bismo morali da uzmemo časove? Čovječe, drago mi je što još uvijek nismo ništa zakazali. Ima još mnogo toga da se isplanira.

9. Razmišljam o scenariju “šta da smo se sreli ranije.”

Šta bi bilo da smo se moj dečko i ja upoznali kad smo bili klinci? Da li bismo se slagali i bili najbolji prijatelji? Da li bih ja prva primjetila njega i pozvala ga na sastanak, i onda ne bih morala da izlazim na 9 miliona propalih dejtova. Ne postoji način da saznam odgovor na ova pitanja, ali barem znam da više neću morati da izlazim sa takvim idiotima. Čovječe, moj dečko je tako super. Idem da čitam naše stare poruke, dok ponovo ne dođe.

(Cosmopolitan.rs)