Magazin 25.12.2015.

9 znakova da treba da imate vezu na jedno veče

ČITANJE: 3 minute
Seks na jedno veče
Jedan od glavnih problema vezanih za veze bez obaveza ili neobavezno zabavu sa jednim tipom svakako je nepromišljenost.
Mnoge mlade žene ulijeću u njih i ne znaju u šta se zapravo upuštaju. Zato pročitajte ove znakove i saznajte da li ste materijal za tako nešto ili ne.

1. Sigurni ste u svoju seksualnost i očekivanja

Jedini način da stvarno uživate u vezi na jednu noć jeste da budete uvjereni u svoju seksualnost i očekivanja. U potpunosti treba da shvatite da ponekada veze na jednu noć mogu da budu put do prave veze, ali treba ih posmatrati onakve kakve jesu: usputni seks. Ako imate povjerenja u to, onda je to potpuno ok.

2. Želite da iskusite nešto novo

Zajedno sa aspektom seksa, ovakva veza daje vam mogućnost da naučite nešto novo. Nebitno da li ćemo naučiti nešto novo o sebi ili neku novu seks tehniku koja vam prije nije pala na pamet, postoje lekcije koje zaista mogu da se nauče za jedno veče.

3. Mislite da su dupli standardi čista glupost.

Iz nekog razloga mi živimo u društvu u kojem je ovakva vrsta veze potpuno ok za muškarce, ali žene koje to rade su užasne. To je čista glupost. Ako smatrate da je ova vrsta veze ista i za jedne i za druge onda možete da uđete u takvu kombinaciju bez osjećaja krivice – krivice izazvane dvostrukim standardom društva.

 

 

4. Izašli ste iz duge veze i treba vam malo zabave

Kada ste upravo izašli iz veze, seks na jedno veče može da vam ponudi mnogo opcija. Za početak, to je odlično skretanje misli sa stvari koje vam se vrzmaju po glavi i po srcu. Studije su čak i dokazale da povremeni seks poslije raskida je prirodni mehanizam, tako da, ako se osjećate komforno u tome i imate jasna očekivanja vezano za tu vezu, onda zašto da ne?

 

 

5. Ne želite da emotivno investirate ni u koga trenutno.

Još jedan veliki znak da treba da imate vezu na jedno veče jeste da ne želite da ulažete ni u šta što će trajati više od nekoliko sati u ovom trenutku vašeg života. Bez obzira da li je razlog vaša karijera ili činjenica da ste se prije opekli, ako jednostavno nemate emocije trenutno, a ipak želite seks, onda je ovakva veza odlična putanja.

6. Mislite da je anonimnost seksi.

Za neke ljude, poznavanje je jako bitan dio seksa – i takvi ljudi vjerovatno neće uživati u vezi na jedno veče sa strancem.

7. Mislite da je “hod srama” zapravo “hod savršenosti”

Hmm, zato što jeste! Čak i prije nego što je Amber Rouz redefinisala “hod srama” sa svojim video snimkom, svi, fanovi veze na jednu noć ili ne, zaista treba da priznaju da je ovo “hod savršenosti”.

8. Treba vam odmor od vibratora.

Koliko god da volite svoj vibrator, ponekada, da citiramo Keri Bredšo, “Treba da osjetim težinu muškarca na sebi.” U tim slučajevima, ta veza na jednu noć može da dođe korisno. Dobićete tu težinu drugog bića. Mada tada orgazam nije zagarantovan.

9. Samo želite da imate seks.

Ma ponekada jednostavno želite da imate bezznačajni seks – da li vam treba još neki razlog da večeras nađete nekog stranca?

(Kurir)