Magazin 06.12.2018.

PRIKLJUČI SE AKCIJI Humanitarna zabava za kupovinu paketića djeci sa invaliditetom

ČITANJE: 1 minuta

Organizatori događaja “Afterwork Escape” i Banjalučka Trkačka Liga odlučili su da kroz humanitarnu zabavu koja će se održati danas u koktel klubu “Smuggler” u Banjaluci, obraduju djecu iz socijalno ugroženih porodica i djecu osoba sa invaliditetom novogodišnjim paketićima.

“Naš tim se odlučio priključiti akciji zajedno sa vama, tako što ćemo prikupljati novčana sredstva koja su neophodna za kupovinu paketića na događaju “Afterwork Escape” koji će se održati u četvrtak 5. decembra u koktel klubu Smuggler”, poručili su organizatori humanitarne zabave.

Organizatori ovog događaja ističu da će se u klubu “Smuggler” nalaziti kutija u koju će svi posjetioci “Afterwork Escape” zabave moći donirati svoj novac koji će biti preusmjeren u kupovinu novogodišnjih poklona najmlađim sugrađanima.

Zabava “Afterwork Escape” počinje u 17 časova i trajaće do ponoći. Goste će zabavljati poznato domaće ime iz svijeta elektronske muzike, Ivan Zrno.

“Pozivamo sva dobra srca ovog grada da dođu da se opuste, zabave i plešu sa nama do ponoći, a i pomognu u akciji skupljanja novčanih sredstava za paketiće” poručili su organizatori humanitarne zabave.

(nezavisne)