Magazin 27.11.2015.

(FOTO) S.A.R.S. sinoć oduševio Banjalučane

ČITANJE: 1 minuta
sars
Jedan od najpopularnijih bendova u regionu, S.A.R.S. nastupio je sinoć u Banjaluci povodom obilježavanja Svjetskog dana AIDS/a.

Publiku je pred izlazak fantastičnog S.A.R.S.-a zagrijao di-džej Igor Oraščanin iz Banjaluke i saksofonista Jakša Jordes iz Zagreba.

Nešto poslije 22 časa na binu je u punom sastavu izašao bend koji je rado viđen gost u Banjaluci i koji je i sinoć napravio odličnu atmosferu.

Redali su se hitovi poput Mir i ljubav, Buđav lebac, Ratujemo ti i ja, Praktična žena i mnogi drugi uz koje je publika uživala i pjevala zajedno sa bendom, ali najveće oduševljenje izazvalo je izvođenje pjesme “Lutka”.

Mnogobrojna publika sinoć je uživala u dvorani Borik u nastupu S.A.R.S- a svi zajedno dali su doprinos obilježavanju Svjetskog dana AIDS/a i kupovinom svoje ulaznice pomogli su Dejanu Kovačeviću koji boluje od bronhijalne astme i kome je potrebna hitna transplantacija pluća, a sav novac od prodaje ulaznica biće uplaćen na namjenski humanitarni račun putem kojeg se skupljaju sredstva za Dejana.

sars 1
sars 2
sars 3

(Banjaluka.net)