Politika 05.11.2019.

Banjalučki Gradski odbor Prve SDS pristupio DNS-u

ČITANJE: 1 minuta

Na sinoć održanoj sjednici Gradskog odbora DNS Banja Luka, izvršen je prijem članova Gradskog odbora Prve SDS u Gradsku organizaciju DNS. Proširen je sastav Gradskog odbora DNS i, od 33 člana Gradskog odbora Prve SDS, deset je kooptirano u sastav Gradskog odbora DNS Banja Luka.

Predsjednik Gradskog odbora Milan Radović čestitao je novim članovima na izboru i izrazio zadovoljstvo konstantnim prijemom novih članova, kako u Banjaluci, tako i u opštinskim odborima širom Republike.

„Pristupanjem članova Gradskog odbora Prve SDS našoj stranci, te pristupanjem još nekih političkih subjekata u narednom periodu, zaista smo pokazali da se naša politika odvija u kontinuitetu. Kako je u središtu naše politike ekonomija i stvaranje uslova za bolji život svakog čovjeka, mnogi pokazuju da žele da sa nama rade ka ostvarenju istog cilja, kao i da su mnogi zasićeni prolaznim dnevnopolitičkim temama“, istakao je Radović.

Po ostalim tačkama dnevnog reda, podnesen je i izvještaj o aktivnostima između dve sjednice Gradskog odbora, iznesene su informacije o raznim organizacionim pitanjima, te je izvršen i izbor rejonskih koordinatora za teritoriju grada Banja Luka.