Politika 02.02.2021.

Predsjedništvo SDS isključilo Željka Babića iz stranke

ČITANJE: 1 minuta

Kao stranka izaći ćemo sa svojom odborničkom listom i sa svojim kandidatom za gradonačelnika Cvijanom Filipovićem na izbore 21. februara u Doboju, istakao je predsjednik SDS Mirko Šarović nakon sjednice Predsjedništva stranke koja je održana u Doboju.

Rekao je da je formiran izborni štab za izbore u Doboju koji već danas kreće sa radom. Na čelu Izbornog štaba biće članovi Predsjedništva Milan Miličević, Milan Radović, Rado Savić i Nemanja Vasić .

Šarović je naglasio da SDS očekuje dobre rezultate na ponovljenim izborima u Doboju.

On je rekao da se Predsjedništvo nije bavilo procjenom o broju mandata SDS u Doboju već da će Izborni štab uraditi analizu i predložiti dalje korake, piše Srpskainfo.

Foto: SDS

– Ono što sa sigurnošću mogu reći da ćemo nakon ponovljenih izbora SDS u Doboju biti dio gradske skupštine – zaključio je Šarović.

Kako je saopšteno iz SDS, Predsjedništvo je jednoglasno isključilo Željka Babića iz članstva SDS. Babić je poslanik u Narodnoj skupštini RS, koji je prteklih dana javno negodovao zbog nekih odluka vrha stranke.

– Danas je razgovarano i o konsolidaciji SDS. Predsjedništvo je danas raspustilo opštinsku organizaciju SDS u Laktašima i isključilo iz članstva poslanika Željka Babića – rekao je Šarović.

(A.M.)

Oznake: SDS