Vijesti 28.05.2021.

U slijetanju “renoa” povrijeđeni suvozač i putnik

ČITANJE: 1 minuta

U slijetanju vozila sa puta u mjestu Bokani, na regionalnom putu Kneževo – Kotor Varoš, povrijeđeni su suvozač i putnik u vozilu čiji su inicijali R.R. i M.B, koji su zbrinuti na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Saobraćajna nezgoda, u kojoj je učestvovalo lice čiji su inicijali S.P. u automobilu “reno laguna”, dogodila se juče u 15.20 časova, a uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Kneževo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, koji se izjasnio da je riječ o krivičnom djelu ugrožavnje javnog saobraćaja.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, od lica iz Teslića čiji su inicijali M.L. juče oduzeli oko 0,42 grama zelene biljne materije koja asocira na marihuanu.

Lice je uhapšeno i protiv njega slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana četiri Zakona o proizvodnji i prometu droge.

Na području Policijske uprave Banjaluka proteklog dana evidentirana su četiri krivična djela i devet saobraćajnih nezgoda, od kojih jedna sa posljedicama po lica.

(Srna, E.M)