Vijesti 12.12.2021.

Suprug se emotivnom porukom oprostio od preminule Dijane Milanović

ČITANJE: 1 minuta

Suprug Banjalučanke Dijane Milanović koja je preminula od posljedica korona virusa se na Fejsbuku oprostio od nje potresnom porukom.

Dijana (30) je preminula je 9. decembra, a njen suprug Goran stalno je molio sugrađane da daruju krv kako bi se ona izliječila, ali na kraju ni to nije pomoglo.

– Nema tih riječi koji mogu da opišu ovu tugu i bol za ovu nesreću koja nas je snašla. Sve što se sad napiše i kaže više nema smisla jer tebe više nema niti to može da te vrati. Za ovo malo vremena što smo proveli zajedno napravili smo mnogo, a nešto najljepše što si mogla da ostaviš iza sebe je naša Kalina. Ona je tvoj odraz i ona je ta koja me trenutno drži da prođem kroz sve ovo stojeći. Bez obzira što si nas tako rano napustila i što je ona još uvijek tako mala ona te je upamtila, a njeno odrastanje uz mene i sve ostale će da bude propraćeno uspomenama na tebe kojih je stvarno mnogo – poručio je Goran.

U potresnoj poruci, on je dodao da Dijanina žrtva neće biti uzlaudna i da će svi odgovorni za njenu smrt odgovarati.

– Volimo te ja i tvoja Kalina najviše i živjećeš sa nama. Nadam se da si sad na nekom boljem mjestu i da ćeš da nas gledaš odozgo. Počivaj u miru sunce naše drago – zaključio je Goran u svojoj dirljivoj poruci na Fejsbuku.

Dijana će biti sahranjena u ponedjeljak u 13 čaosva na novom gradskom groblju u Vrbanji.

(N.S)