Vijesti 22.07.2022.

Vodovod: Povećana potrošnja vode, mogući privremeni prekidi u pojedinim mjesnim zajednicama

ČITANJE: 1 minuta

Usljed visokih temperatura vazduha i povećane potrošnje vode, tokom dana mogući su prekidi u vodosnabdijevanju mjesnih zajednica: Prijakovci, Verići, Potkozarje i Piskavica. Saopšteno je ovo iz preduzeća „Vodovod“.

Kako su naveli, poboljšanje u vodosnabdijevanju ovih naselja očekuje se u večernjim časovima u zavisnosti od potrošnje vode.

Istovremeno, obavještavaju korisnike da je zbog izuzetno visokih temperatura u posljednjih nekoliko dana došlo do povećanja potrošnje vode, te da se s tim u vezi uvode redukcije u vodosnabdijevanju u MZ Krmine i u MZ Kola (Udovičići, Mandići Božići).

Redukcije će biti na snazi u petak, 22. jula i to u MZ Krmine u periodu od 21.00 časa do 13.00 časova narednog dana. U toku redukcije vodom će biti snabdjevena MZ Ljubačevo.

Kada je riječ o redukciji vode u MZ Kola (Udovičići, Mandići Božići) biće na snazi 22. jula od 19.00 do 09.00 časova narednog dana. U toku redukcije vodom će biti snabdjeveni Rekavice1 i dio Donjih Kola.

Ovom prilikom iz preduzeća „Vodovod“ uputuli su ponovo apel svim potrošačima da vodu troše savjesno i racionalno, da budu solidarni i vodu za piće troše za osnovne životne potrebe, a nikako za zalijevanje bašta, zelenih površina, voćnjaka, pranje pločnika, terasa, dvorišta, punjenje bazena i slično.

(E.M)

Oznake: vodovod