Vijesti 03.04.2023.

Dodik: Policija Srpske nebrojeno puta pokazala da je uz svoj narod

ČITANJE: 1 minuta

Policija Republike Srpske pokazala je nebrojeno puta do sada da je uvijek uz svoj narod, obavljajući najteže poslove i čineći to dostojanstveno i s toga je zadatak i obaveza institucija Republike Srpske da i dalje ulažu u nju kontinuiranim razvojem i unapređenjem njenih kapaciteta, naveo je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u čestitki povodom 4. aprila – Dana policije Republike Srpske.

Dodik je uputio čestitku ministru unutrašnjih poslova Siniši Karanu, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske, sa željom da i dalje budu garant bezbjednosti, stabilnosti i vladavine zakona u Republici Srpskoj.

“Koristim i ovu priliku da pohvalim pripadnike MUP-a za sve uspjehe koje su ostvarili u prethodnom periodu i da im čestitam na hrabrosti i odlučnosti u borbi protiv svih vidova kriminala”, navodi se u čestitki.

Dodao je da se na Dan policije, ali i svakog dana, treba s posebnim poštovanjem sjetiti svih pripadnika MUP-a, “koji su dali život za Republiku Srpsku i ispisali svojim imenima svijetlu stranicu naše istorije”.

“Uvjeren sam da ćete i u budućnosti nastaviti da se profesionalno i patriotski odnosite prema ovom časnom, ali odgovornom i teškom zanimanju, sve za sigurniji i bezbjedniji život naših građana”, navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.

N.M.