Sport 20.06.2016.

Počinje rasplet na turniru u Kotor Varošu

ČITANJE: 1 minuta

Turnir u malom fudbalu “Kotor Varoš 2016” ulazi u završnicu, a danas su na programu mečevi četvrtfinala u seniorskoj konkurenciji.

U prvom susretu snage će odmjeriti ekipa sa Lauša, inače redovan učesnik turnira u Kotor Varošu, i domaći sastav “Milež gradnja”, a blaga prednost je na strani gostiju. Uloga favorita u drugom četvrtfinalu pripada ekipi iz Kneževa, koja pretenduje na najviši plasman, a na putu do finala prva prepreka im je nezgodni sastav iz Maslovara. Najviše uzbuđenja se očekuje u duelu prošlogodišnjeg pobjednika pekare „Obeliks” i ekipe iz Vrbanjaca, koja je najavila pojačanja iz Doboja. O četvrtom polifinalisti odlučiće dvoboj mladića iz FK Mladost i PDP-a, za koji igraju provjerena imena malog fudbala iz Banjaluke i Čelinca.

Pobjednik turnira u kategoriji pionira je pekara “Obeliks”, a predpionira kafe bar “Roleks”. Sutra se igraju mečevi četvrtfinala na turniru preduzeća i javnih ustanova, dok je završnica 49. tradicionalnog turnira predviđena za srijedu.

Parovi četvrtfinala: SOZ – “Milež gradnja (17:30), pekara “Aleksa” – kafe bar “Dionis” (18.05), pekara “Obeliks – “Dado” (18.40), Naša kafanica – PDP Kotor Varoš (19.15).

(Glas)