Politika 22.09.2024.

Kovačević: PDP ne nudi ništa osim lažnih obećanja i isprazne šminke za potrebe kampanje i društvenih mreža

ČITANJE: 2 minute

Delegat u Klubu Srba u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević izjavio je za Srnu da se još jednom potvrđuje da je SNSD stranka koja donosi realna i sistemska rješenja koja pomažu svim građanima BiH.

– Ukidanje PDV-a na prvu nekretninu je dokaz naše posvećenosti stvaranju ozbiljnih procedura koje podjednako služe svim građanima, bez ponižavanja i stvaranja lažnih nada, kao što je to bio slučaj sa PDP-om u Banjaluci – naglasio je Kovačević, koji je i portparol SNSD-a.

On je ukazao da su se akcije poput “kartica prijateljstva” i besplatnih placeva, koje je najavio gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, pokazale kao puka laž i prevara, s jedinom svrhom slikanja i skupljanja političkih poena.

– Nažalost, iako poštujem iskustvo Branislava Borenovića, moram konstatovati da je, izgleda, pokupio manire svog mlađeg kolege Stanivukovića, pa sada demagoški i populistički traži da procedura bude završena za samo nekoliko dana. Dragi Borenoviću, ta procedura će biti sprovedena vrlo brzo, ali na način koji neće ponižavati građane. Oni će svoja prava ostvarivati dostojanstveno, pred institucijama, jednaki pred zakonom, bez potrebe da dolaze na noge bilo kome – istakao je Kovačević.

Dakle, poručio je Kovačević, biće odmah nakon što opet izgubite izbore i mnogo prije nego što se ostvare nemoguća i lažna obećanja Draška Stanivukovića, koja se očigledno neće realizovati nikada.

– Mi radimo ozbiljno, planski, trajno i za sve, dok vi, pokazalo se, ne nudite ništa osim lažnih obećanja, isprazne šminke i površnih poteza, isključivo za potrebe predizbornih kampanja i društvenih mreža – konstatovao je Kovačević.