Sport 22.09.2024.

Održan 19. Borikov piknik – kotlićijada

ČITANJE: 1 minuta

U organizaciji Sportskog centra Borik, danas je održana 19. Borikova piknik-kotlićijada, koja je okupila brojne posjetioce i takmičare u park ispred dvorane Borik.

Pobjednički kotlić, prema ocjeni stručnog žirija, pripremila je ekipa “Zlatna kruna”, dok su drugo mjesto osvojili predstavnici Turističke organizacije grada Banja Luka, a treće mjesto pripalo je ekipi “Braća Trubajić”.

Osim takmičenja u pripremi juneće čorbe, učesnici su se takmičili i u sportskim disciplinama. Prvo mjesto u pikadu osvojio je Željko Vujasinović iz ekipe “Kikos”, dok je Saša Kolunija iz ekipe “Borčevci” bio najbolji u stonom tenisu i bacanju kugle.

Dodijeljene su i posebne nagrade za istaknute ekipe: nagrada za ekipu debitante pripala je članovima ekipe “Mediji”, dok je nagrada za ekipu sa najdužim stažom uručena iskusnoj ekipi “Borčevci”. Takođe, nagrade su dodijeljene i za najljepše organizovan prostor, najveseliju ekipu, ekipu sa najstarijim članom, ekipu sa najmlađim članom, najmalobrojniju ekipu i najbrojniju ekipu.

Borikova piknik-kotlićijada, već dugi niz godina, pruža priliku za okupljanje i druženje, a ovogodišnja manifestacija je ponovo ispunila očekivanja takmičara i posjetilaca.