Vijesti 24.09.2024.

Vidio policajca pa progutao drogu

ČITANJE: 1 minuta

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka juče su uhapsili i lice čiji su inicijali B.K. koje je, po uočavanju policajaca, ubacilo u usta i progutalo određenu količinu marihuane.

Kod ovog lica pronađena je plastična vrećica sa marihuanom, a o svemu je obaviješten dežurni sudija Odjeljenja za prekršaje Osnovnog suda u Banjaluci.

Banjalučka policija uhapsila je vozača čiji su inicijali A.K. koji je automobilom učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, a odbio je da se podvrgne ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, kao i lice D.L. za kojim je raspisana centralna potjernica po naredbi Osnovog suda u Banjaluci.

Policija u Prnjavoru oduzela je lovački karabin i lovačku pušku od lica D.L. koje je prethodno prijetilo oštećenom licu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prnjavorska policija uručila je prekršajne naloge licu čiji su inicijali R.A. koje je vrijeđalo, a nakon toga i fizički napalo lice istih inicijala.

Policija je od lica R.A. oduzela dva lovačka karabina.

Na području Policijske uprave Banjaluka juče je evidentirano 10 krivičnih djela, četiri narušavanja javnog reda i mira i devet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice povrijeđeno.

(Srna)