Vijesti 01.10.2024.

Uhapšeno lice iz Bijeljine, pričinili materijalnu štetu od oko 115.500 KM

ČITANJE: 1 minuta

Lice iz Bijeljine čiji su inicijali C.G. uhapšeno je zbog sumnje da je na području Banjaluke, Bijeljine i Doboja sa više maloljetnih lica izvršilo više krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, čime je pričinjena materijalna šteta od oko 115.500 KM.

Ovo lice su juče uhapsili pripadnici Policijske uprave Banjaluka u okviru akcije “Kopi” zbog postojanja sumnje da je na području ovog grada, zajedno sa više maloljetnih lica iz Banjaluke, počinilo 18 teških krađa, krađa i oštećenja i oduzimanja tuđe stvari.

Sumnjiči se i da je na području Bijeljine i opštine Stanari počinilo po jednu tešku krađu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Lice C.G. se sumnjiči da je počinilo i krivično djelo ugoržavanje sigurnosti maloljetnog lica radi prikrivanja naprijed navedenih krivičnih djela.

Ovo lice će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca i tužioca za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.