Politika 01.10.2024.

Dodik: Policija Srpske uvijek na visini zadatka i u službi građana

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Policija Republike Srpske, koja je u Banjaluci sprovela akciju kodnog naziva “Nišan tri”, po ko zna koji put pokazala da je uvijek na visini zadatka i u službi građana.

Na pitanje Srne da prokomentariše hapšenje sina savjetnika direktora Policije Srpske, Dodik je odgovorio da je to dokaz da u Republici Srpskoj ne postoje povlašteni i nedodirljivi, te da je svaki stanovnik Republike Srpske jednak pred zakonom.

Dodik je naglasio da je ova akcija još jednom pokazala profesionalnost policije na djelu, koja je uvijek na kursu zaštite graćana, njihove imovine, održavanju mira i stabilnosti.

“Kao predsjednik Republike Srpske izražavam zahvalnost svim pripadnicima policije koji su učestvovali u ovoj akciiji i pokazali na terenu svoju obučenost i isprenost, a prije svega, profesionalnost”, poručio je Dodik.

Predsjednik Srpske je naglasio da svako društvo treba da ima jaku policiju, pa tako i Republika Srpska.

“Policija Republike Srpske je svojim radom bezbroj puta pokazala svoju profesionalnost, autoritet, spremnost i obučenost i tako će biti i ubuduće. Zajedno sa ostalim institucijama Srpske, i dalje ću se zalagati za bolji status i položaj svih pripadnika MUP-a Srpske”, istakao je Dodik.

Oznake: Milorad Dodik