Biznis 29.10.2016.

Tropic otvorio 50. trgovinu

ČITANJE: 1 minuta

Uz prisustvo velikog broja sugrađana, TROPIC je juče u Kneževu otvorio svoju 50. trgovinu u kojoj je zaposlenje dobilo 18 radnika. Kupci su sa oduševljenjem pozdravili otvaranje nove trgovine sa bogatom ponudom, odličnim cijenama i vrhunskom uslugom.

U modernom i savremeno opremljenom Tropic marketu u Kneževu, kupci su na sam dan otvaranja uživali u brojnim pogodnostima, kao što su 100-ta kupovina gratis, 10 odsto popusta za korisnike kartice Klub osmijeha i akcijskim cijenama atraktivnih proizvoda. Tropic je, ovim povodom, svoje kupce obradovao poklonima, promocijama i degustacijama.

U ponudi Tropic marketa koji se prostire na oko 590 metara kvadratnih je više od 5000 različitih proizvoda, među kojima je i Tropic-ova trgovačka marka, VOLIM, koju čine kvalitetni domaći proizvodi po konkurentnim cijenama. Bogatstvo ponude na odjelima voća i povrća, delikatesa i mesnice privuklo je brojne kupce koji su imali samo riječi hvale, kako za asortiman tako i za pristupačne cijene.

Iz najvećeg domaćeg trgovačkog lanca u Republici Srpskoj, očekuju da će kupci i u buduće biti zadovoljni uslugom i ponudom te najavljuju širenje maloprodajne mreže i zapošljavanje novih radnika.

Zaposleni u Tropic marketu u Kneževu su zajedno sa svojim sugrađanima proslavili otvaranje 50. Tropic trgovine uz roštilj i tortu, a najmlađi su uživali u cjelodnevnom dječijem programu i druženju sa klovnom i mađioničarem.

Radno vrijeme Tropic marketa u Kneževu je od 7:00 do 21:00, od ponedjeljka do subote i nedjeljom od 8:00 – 16:00 časova.

(banjaluka.net)