Adel sprema povratak na muzičku scenu!

adele

Pjesme s nejnog prvog albuma su postale hitovi, sve do jedne! A onda se povukla iz javnosti i rekla da je to zauvijek. Sada je odlučila da se konačno vrati! Hoće li njene nove pjesme moći da naprave podjednak uspjeh?

Ovo je jedna od najboljih muzičkih vijesti koje smo čuli u posljednje vrijeme.
Iako je nakon rođenja sina Adel objavila da se zauvijek povlači iz svijeta muzike, ljubav prema pjevanju ipak je pobijedila.

Novi album britanske pjevačice trebalo bi da izađe 20. novembra ove godine, a šuška se da će ga najaviti dva singla koja treba da izađu početkom novembra mjeseca.

Detalji o pjesmama još se ne znaju, ali je poznato da je Adel radila s mnogim poznatim saradnicima.

Dejmon Albran iz legendarne britanske grupe “Blur” prije dvije nedelje je izjavio da je radio s Adel na novim pjesmama, ali da sumnja da će se one naći na albumu.

“Jako je nesigurna”, izjavio je Dejmon, “A ne bi trebalo da bude, još je tako mlada. Čuo sam da je radila i s mojim prijateljem Dejndžer Mjusom.”

I Farel je nedavno progovorio o njenom ekscentričnom načinu rada, kako zna da se pojavi na sastanku i kaže saradnicima da ima 20 minuta, a zatim odlazi sa svojim sinom.

Kako god, jedva čekamo da čujemo nove pjesme iz Adeline kreativne radionice.

(Index.hr)

U opštinu Teslić Vlada uložila više od 50 miliona KM

Vlada Republike Srpske je od 2006. godine u opštinu Teslić uložila više od 50 miliona KM, po različitim osnovama iz Razvojnog programa i Budžeta Republike, a posredstvom kreditnih linija Investiciono-razvojne banke u ovu opštinu je plasirano još oko 40 miliona KM.

Skuplji radovi podigli cijene stanova u Srpskoj

Cijene svih građevinskih radova u stanogradnji u Republici Srpskoj skočile su u trećem kvartalu ove godine za 0,1 odsto, što je automatski dovelo i do poskupljenja nekretnina na domaćem tržištu.

Stefan Sejmanović sproveden u Okružno javno tužilaštvo

Policijski službenik Policijske uprave Banjaluka Stefan Sejmanović, koji se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja i nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu narkoticima, sproveden je danas u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

RADMANOVIĆ: Prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike Srpske

Potpredsjendik SNSD-a i član Kolegijuma Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović izjavio je da je potez SNSD-a o imenovanju članova komisija u ovom Parlementu uslijedio kao reakcija na prijedlog poslanika iz PDP-a i SDS-a za izmjenu poslovnika o radu Parlamentarne skupštine BiH. Radmanović je rekao da prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike

Izvještaj protiv osumnjičenih za proizvodnju i promet droge

Gradiška Policijska uprava dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv Miladina Vidačkovića /45/, Slađane Vidačković /45/, Rasima Hajdera /21/ i Pamele Dukić /20/, svi iz Gradiške, zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu. Iz tužilaštva navode da se Miladin Vidačković sumnjiči i za