Vijesti 03.12.2015.

Adžić: Poslanik Đorđić “namjestio” izgradnju kanalizacije u Gradišci

ČITANJE: 1 minuta
narodna_skupstina
Poslanik Napredne srpske (NS) Goran Đorđić najavio je večeras da će tužiti poslanika SNSD-a Zorana Adžića, nakon što ga je, u nastavku sjednice Narodne skupštine RS, optužio za malverzacije u vezi izgradnje kanalizacione mreže u Gradišci.

U burnom nastavku večerašnje sjednice, poslanik Adžić, koji, kao i Đorđić dolazi iz Gradiške, optužio je poslanika NS-a da je učestvovao u namještanju tendera za izgradnju kanalizacije u ovom gradu, u svojstvu člana upravnog odbora tijela koje provodi ovaj projekt, vrijedan više od 500.000 KM.

– Tužiću te privatno za klevetu pred Osnovnim sudom u Gradišci jer si sve slagao – uzvratio je Đorđić na Adžićeve prozivke, tvrdeći da nema ništa sa ovim projektom.

Naknadno, sa objašnjenjem se javio njegov kluba iz poslaničke grupe NS-a Adam Šukalo, ističući da Đorđić više nema ništa sa uvođenjem kanalizacije u Gradišci pošto je podnio ostavku na ovu poziciju nakon ulaska u Narodnu skupštinu.

Svađu poslanika izazvale su salve optužbi koje su Đorđić i Šukalo uputili na račun potpredsjednika parlamenta i bivšeg opozicionog poslanika Nenada Stevandića.

Poslanik SNSD-a Adžić je, međutim, optužio da su licemjeri, tvrdeći da pridike drže ljudi koji su i sami umješani u malverzacije, navodeći, kao primjer, Đorđićevu ulogu u izgradnji kanalizacije u Gradišci.

(Banjaluka.net)