Vijesti 09.10.2015.

Agencija “Skifun” predstavila program “Bijele sedmice”: Odmor kakav zaslužujete

ČITANJE: 2 minute
skifun
Najveći regionalni turoperater za ski i bord aranžmane „Skifun“ iz Srbije sinoć je u ugodnoj atmosferi restorana “Kazamat” u Banjaluci predstavila paket aranžman na koji su posebno ponosni – “Bijele sedmice”.

S obzirom da je upravo ovaj program, kako su rekli iz agencije, najprodavaniji na tržištima Srbije, Hrvatske i Slovenije, željeli su, naročito zbog sve većeg interesovanja skijaša sa teritorije Bosne i Hercegovine, da ga približe široj populaciji i prilagode raspustima na ovom tržištu.

Marketing menadžer agencije „Skifun” Slađana Bogojević kaže da ova agencija ima nekoliko stotina pasioniranih skijaša sa teritorije BiH te su u Banjaluku došli kako bi svoje pakete i aranžmane predstavili svim zainteresovanim i u BiH.

– Pored jedinstvenog rezervacionog sistema za skijaše i odlične ponude ski paketa, kako u Francuskoj, Austriji, Italiji, Srbiji, Bugarskoj i Švajcarskoj želimo da istaknemo da smo razvili i neke specifične proizvode poput ski opening paketa vezanih za decembarska otvaranja skijališta, vikend ski paketi, sedmodnevni aranžmani za početnike i naravno jedinstveni program za porodice “Bijele sedmice” poseban program koji obuhvata besplatnu školicu skijanja za djecu od 4 do 14 godina- kaže Bogojević.

Program “Bijele sedmice” uključuje smještaj, ski pas i školicu skijanja koja traje šest dana po četiri sata i za četveročlanu porodicu košta od 800 do 1.500 evra. Roditelji u okviru ovog programa nisu više pod stresom pri odlasku u inostrane ski centre i mogu opušteno da uživaju na stazi, dok se instruktori brinu o njihovoj djeci.

– Važan element ovog programa je i taj što instruktori skijanja govore naš jezik i djeca mogu bez problema da ga razumiju. Porodica koja ode u inostrani ski centar ima jako veliki problem da pronađe odgovarajuću školu skijanja, zato smo mi sa određenim ski centrima u Austriji, Italiji i Francuskoj dogovorili da ćemo dovesti instruktore skijanja sa naših prostora, a to uključuje instruktore iz Srbije, Hrvatske, Republike Srpske i Slovenije- dodaje Bogojevićeva.

Jedan od instruktora iz Srbije, Miloš Mrkojević kaže da sa djecom nije teško raditi, ima situacija u kojima odbijaju saradnju, ali su rijetke.

– Sve zavisi od vremenskih uslova, da li je hladno, vjetrovito, maglovito ali pravimo češće pauze nego sa odraslima i uspijemo da odradimo sve bez problema- kaže Mrkojević.

Više o agenciji, paket aranžmanu „Bijele sedmice“ i drugim segmentima njihove ponude možete da saznate na www.skifun.rs, zvaničnoj internet adresi.

(Banjaluka.net)