Magazin 25.03.2016.

“Air Max” slavi 29. rođendan u Banjaluci

ČITANJE: 2 minute
air-max-2
Međunarodna proslava 29. rođendana revolucionarne Air Max linije patika, u Njujorku, Hong Kongu i Tokiju, sutra će istovremeno biti proslavljena i u Banjaluci, u ulici Veselina Masleše (Gospodska ulica), sa početkom u 14h.

Ovaj važan događaj u “Nike” istoriji svojim prisustvom uveličaće “Nike” promoteri, ujedno i veliki ljubitelji “Air Max-a” – TV voditelj Aleksandar Hršum, TV voditeljica Nataša Petrović i muzičar i model Stefan Dakić, kao i mnoge druge uticajne javne ličnosti.

Davne 1987. godine poznati “Nike” dizajner, Tinker Hetfild, osmislio je potpuno nov koncept patika, poznat kao “Air Max 1″ model, prikazavši do tada nevidljivi deo patike uvođenjem providnog, vazdušnog đona. Od tada, “Air Max” je doživio veliki broj varijacija smjelih boja i jedinstvenog dizajna u vidu modela – “Air Max” 90, “Air Max” 93, “Air Max” 95, “Air Max” 360 i postao najpopularnija patika na svijetu, zauvijek promjenivši ulogu koju patike imaju u životu svakog od nas.

Posjetioci ove nesvakidašnje proslave u Banjaluci, imaće priliku da vide prve originalne verzije modela ključne za epohu u kojoj su nastale, isprobaju nove modele, donesu svoj “Air Max” model na reparaciju i čišćenje, kao i ako nisu do sada, upoznaju se sa “Air Max”-om i sami se uvjere zbog čega je to jedna od najomiljenijih patika svih vremena.

Sve prisutne očekuju popusti od 20% te brojni pokloni i iznenađenja!

Odbrojavanje do “Air Max” Dana se nastavlja, a svi ljubitelji legendarnog modela su dobrodošli da se pridruže ovoj impresivnoj proslavi, 26. marta, u periodu od 12h do 20h i da zajedno sa “Nike”-om obilježe 29 godina dugu tradiciju stvaranja patika koje su zauvijek promjenile svijet.

Brojnim poklonima, popustima i druženjima ljubitelja patika u “Buzz” prodavnicama u Sarajevu, Mostaru i Bijeljini će takođe biti obilježen globalni “Air Max Day”.

(Atv)