Magazin 20.01.2016.

Ako vaš muškarac ovo radi, udajte se za njega!

ČITANJE: 4 minute
zaljubljeni
Svaka veza prije ili kasnije dostigne tačku sa koje nema povratka i trenutak u kojem se zapitate da li je to – to.

Ovo su sitnice koje to potvrđuju i šalju jasnu sliku da je on taj muškarac sa kojim treba da ostanete zauvijek!

Redovno vam javlja gdje je

Ne, nije poenta da ste vi poput obavještajne službe, koja mora da zna svaki njegov korak. Poenta je da on shvata vašu brigu za njega i da ne želi da se brinete bez razloga. A i želi da znate da misli na vas i između onih nekoliko tura tekile!

Ljubazan je prema konobarima

Ovo vam se možda čini kao potpuna glupost, ali osoba koja nije u stanju da kaže pristojno “molim vas” i “hvala vam” i nije neki muškarac. Ako je ljubazan prema konobarima i svim ostalim ljudima u uslužnim djelatnostima, biće ljubazan i prema vama.

Dobro se slaže sa djecom

Morate na zabavu prijatelja koji imaju djecu i baš kad pomislite da će se on sve vrijeme sakrivati sa pivom u kutku s odraslima on vas prijatno iznenadi igrajući se sa najmlađima. Neumorno se igra sa pištoljima na vodu, igra žmurke, podigne dijete kada neslavno završi na podu… A znate zašto je dobro da je dobar sa djecom!

Dobar je prema životinjama

Ako je on osoba koja će odvesti povrijeđenu životinju kod veterinara, naletjeli ste na muškarca koji ima veliko srce i koji brine o ostalim živim bićima. A to je nešto što svakako treba cijeniti.

Odgovoran je

Kada vidi vaš propušten poziv na koji nije mogao da odmah odgovori, zove vas. Kada vidi vašu poruku odgovara prilično brzo, ne zaboravlja da vam se javi, niti vas pušta da izvisite zbog nejavljanja. Jednostavno, uvijek je tu za vas kada vam je potreban!

Ne flertuje sa drugim ženama

Niko nije svetac i naravno da je teško ignorisati činjenicu da se sviđate nekoj privlačnoj osobi koja vam to jasno daje do znanja. Ali, sve dok on nastoji da sve takve osobe drži na potrebnoj distanci i dok ne šalje poruke drugim ženama koliko su seksi u četiri ujutro dok vi spavate, nemate razloga za brigu.

On može da podnese vaš loš dan

Svi smo ponekad mrzovoljni i neraspoloženi, ali važno je da u takvim trenucima on ne dođe sa pitanjima poput: “Jesi li u PMS-u”, izrečenim osuđujućim tonom, već zna kako da vas pusti da se smirite, utješi vas i nasmije, što god vam u tom trenu bilo potrebno i što god vas zapravo mučilo.

Obraduje vas iznenada

Običnom porukom “volim te” ili “požuri kući, čeka te iznenađenje” jednog običnog, dosadnog, sivog utorka, bez nekog posebnog razloga. Ali, i te kako je posebno što ste mu stalno u mislima i što se ne ustručava da vam to i pokaže.

Stoji “iza vaših leđa”

Vas dvoje igrate za isti tim. Naravno da postoje stvari o kojima imate potpuno različita mišljenja, ali kada vas neko napadne, on je tu da vas brani i da podržava svaku vašu riječ. Znate da na njegovu odanost uvijek možete da računate.

Voli vašu porodicu (ili se bar pravi da je tako)

Njemu nije problem da provede vikend na ručku sa vašom porodicom, da danima pomaže vašem ocu u vezi sa nekim njegovim projektom, niti da pola godišnjeg odmora provede u kući vaše porodice.

Ima mnogo prijatelja

Nemojte da pogrešno shvatite – nema ništa loše u imanju jednog dobrog prijatelja, ali ako vaš dragi ima puno njih, a naročito onih sa kojima je prijatelj još od vrtića ili škole, to samo pokazuje da cijeni povezanost, da je druželjubiv i društven. Na kraju krajeva, ako ga toliko ljudi voli, očito je da nije dobar samo u vašim očima.

Podržava vas u svemu

U mislima vam se rodila luckasta ideja da bi trebalo da date otkaz i vratite se studiranju ili se posvetite pokretanju sopstvenog biznisa. On vas, naravno, podržava u tome, ali isto tako se trudi da vam objasni sve prednosti i mane obje odluke. A kada vi napokon odlučite šta želite, on vas sluša, podržava i postaje vaš najvatreniji navijač.

Govori ostalim ljudima koliko vas voli

Naravno, vama to govori često. Ali, onda, kada se zateknete u društvu i muzika na trenutak stane, načujete da govori svom prijatelju da ste nešto najbolje što mu se dogodilo. A upravo je u tome čar, da znate koliko je ponosan što vas ima i ne plaši se da to prizna i drugima.

(Press)