Biznis 04.06.2021.

“AKVANA” SE PRIPREMA ZA START U SUBOTU: Veliko interesovanje za pretprodaju sezonskih karata

ČITANJE: 1 minuta

“Akvana” će otvoriti svoje bazene u subotu, 5. juna, a za bezbjednost kupača će brinuti spasioci iz Ronilačkog kluba “Buk”, rekao je za “Nezavisne” Velibor Vukajlović, v.d. direktora “Akvane”.

Prema njegovim riječima, iako su u Ronilačkom klubu “Buk” tražili veće satnice za spasioce na bazenima, doći će na kraju do dogovora “Akvane” i njih, prenose Nezavisne.

“I mi u ‘Akvani’ i oni spremni smo na kompromis, tako da smo na dobrom putu da dođemo do dogovora. U petak naveče biće održan sastanak, na kojem će sve biti dogovoreno kako bi bazeni u subotu počeli s radom bez ikakvih problema”, naveo je Vukajlović.

Podsjećamo, u Ronilačkom klubu “Buk” tražili su povećanje satnice spasilaca sa dosadašnjih pet na osam maraka po satu.

“Akvana” prema ovom ronilačkom klubu ima dug 81.000 KM, koji je napravila bivša uprava ovog preduzeća, te je tim povodom podnesena tužba Okružnom privrednom sudu u Banjaluci.

Zbog velikog interesovanja pretprodaja sezonskih karata za ljetnu sezonu u vodenom parku “Akvana” produžena je do 7. juna.

Cijena ulaznica u pretprodaji niža je od cijena u sezoni do 50 odsto, pa će tako školarci moći kupiti sezonsku kartu za 50 KM, dok će za ostale građane koštati 60 KM.

Kada je riječ o ostalim pogodnostima, karta za 10 ulazaka košta 28 KM, za 20 ulazaka 48 KM, te za 30 ulazaka 64 KM.

(SB)

Oznake: Akvana