Magazin 14.04.2016.

Ambiciozna starleta: Mimo Oro želi da bude guverner NBS

ČITANJE: 2 minute
MIMI ORO
Starleta Milica Živanović, alijas Mimi Oro, šokirala je javnost kada je diplomirala ekonomiju sa ocjenom deset, a kako ambiciozna starleta namjerava da nastavi sa školovanjem, ne preza ni od toga da preuzme neku državnu funkciju.

Mimi planira da završi master, a potom i doktorske studije, te kaže da bi, ukoliko bi je narod izabrao, rado vršila funkciju guvernera Narodne banke Srbije.

“Mene narod mnogo voli, bez obzira na to što ima mnogo ljudi sa predrasudama. Da me izaberu za guvernerku, ne bih ih iznevjerila”,  rekla je samouvjerena starleta.

“Preuzela bih Jorgovankinu funkciju, ali samo ako bi narod to želio. Mislim da mi fali iskustvo, ali što da ne” iskrena je Milica.

“Trebao bi vam list A4 papira da biste napisali čime se sve ja bavim. Pjevačica, starleta, diplomirani ekonomista, sve što sam pokušala da budem išlo mi je od ruke. Ja ne radim ništa zbog publiciteta, već zato što me narod voli i želi da me gleda u bilo kom izdanju”,  objašnjava Mimi.

Iako je plaše odgovorne poslovne pozicije, smatra da bi probleme u ekonomiji lako riješila uz pomoć svojih saradnika.

“Kurs evra, problem sa kreditima u „švajcarcima“, sve bih ja to lako uz pomoć drugih riješila. Radujem se poslu, samo da mi uruče diplomu na fakultetu”,  kaže Mimi i ističe da jedva čeka da upiše master.

“Upisaću sigurno master, to ću brzo završiti, jer sam i diplomirala u roku, a onda, ako ne nađem muža, upisaću i doktorat. To duže traje, za to će mi trebati više vremena” rekla je Mimi, a kako nam nije bilo jasno kakve veze ima potencijalna udaja sa školovanjem, starleta nas je dodatno zbunila objašnjenjem.

“Pa nema nikakve veze muž sa doktoratom, sad imam dečka. Ko zna, ako se ne udam, možda i doktoriram. Narod zna da sam ja prije svega inteligentna osoba i da sam dobar čovjek, zato me i vole”,  objasnila je starleta.

Mimi je riješila da pruži podršku sugrađaninu Draganu Markoviću Palmi i premijeru Aleksandru Vučiću, te je poručila da je uz njih.

“Što se politike tiče, ne znam koliko bih se ja tu snašla, ali podržavam, naravno, Palmu i Vučića. Uz njih sam 100 odsto”,  poručuje starleta i dodaje:

“Radim na sebi i planiram i da objavim novi singl. Ne želim ja da budem pjevačica, ja to radim zbog svojih fanova. Trenutno ne radim ništa u struci, ali kad primim diplomu, mogli biste da mi pomognete da se zaposlim”,  uz osmijeh je zaključila Mimi.

(Alo)