Politika 12.10.2022.

Amidžić: Zbog nezakonitog rada kadra opozicije u CIK-u ulazimo u najveću krizu

ČITANJE: 1 minuta

Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka Srđan Amidžić rekao je da u CIK-u BiH sjedi istaknuti kadar opozicije Jovan Kalaba i Vanja Bjelica Prutina i da se upravo zbog te činjenice i njihovog nezakonitog rada ulazi u najveću krizu koja se ikad desila na ovim prostorima.

“Sramno je što pojedinci misle da mogu da mijenjaju volju naroda, a narod je jasno rekao da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik”, rekao je Amidžić.

On je izjavio za ATV da se nada da će se nakon vajber prepiske člana Glavnog odbora PDP-a i odbornika u banjalučkoj skupštini Smilje Babić Moravac i potvrde svega o čemu javnost bruji, akteri barem posramiti i priznati da su pogriješili u nastojanju da zarad kojekakvih interesa prekrajaju volju naroda.

“Poruka Smilje Babić Moravac samo je potvrdila ono što znamo mi i javnost”, istakao je Amidžić.

Babićeva je u vajber grupi Gradskog odbora PDP-a Banjaluka napisala: “Pratim sve. Hvala našem partijskom kolegi Jovi Kalabi i predsjedniku Borenoviću što su izvršili pritisak na CIK i donijeli ovakvu odluku. Ovo nije samo pobjeda naroda, ovo je i stranačka pobjeda. Čestitam svima i treba nam istrajnosti do konačnog poništenja izbora”.

(Srna)