Magazin 25.04.2016.

ANNA dolazi na na Fresh Wave

ČITANJE: 2 minute
anna
Techno četvrtak Fresh Wave Festivala upotpunjen je još jednim velikim DJ imenom, naime na banjalučkoj tvrđavi Kastel, 4. avgusta nastupiće jedna od trenutno najtraženijih DJ zvijezda techno zvuka – ANNA!

Techno četvrtak tako dobija svoj fantastični muzički oblik i pedigre vrijedan najvećih svjetskih techno bina jer će nam se pored velikana techno zvuka, Siniše Tamamovića i Mladena Tomića i  prvog headliner-a ovogodišnjeg izdanja festivala Uroša Umeka, predstaviti i mlada brazilska techno zvijezda ANNA!

ANNA je trenutno jedno od najpoželjnijih i najuzbudljivijih imena svjetske techno scene, a u prilog tome idu i odlične pozicije njenih izdanja na DJ TOP listi na Beatportu i drugim muzičkim on line servisima. Njen posljednji singl Odd Concept, kojeg je izdala izdavačka kuća Diynamic, izazvao je veliku pažnju i nagovjestio da od ove mlade dame s pravom možemo očekivati puno!

ANA čvrsto veruje da svako ima svoju svrhu, a u dobi od 14 godina pronašla je svoj poziv u noćnom klubu njenog oca u ruralnom Brazilu. Od tada uspješno apsorbuje clubbing atmosferu i razvija jaku vezu sa muzikom.

Nemajući mnogo referentnih tačka za bavljenje underground muzikom u svojoj dotadašnjoj sredini, preselila se u Sao Paulo u potrazi za prilikom da uroni u scenu elektronske muzike i to ni više ni manje nego produciranjem sopstvenih originalnih numera. Naporan rad često nije glamurozan ali za Annu upornost i ljubav ruši sve prepreke.

Čuveni Mixmag je brazilsku atrakciju svrstao u sam vrh globalne Techno scene uz opasku da je Anna tu da zacementira svoje mjesto u samom  vrhu:”Ana je stigla i tu je da ostane!”.

Jubilarno izdanje FreshWave Festivala dobilo je još jedno veliko ime koje će nesumnjivo izazvati veliku pažnju i veliko uzbuđenje na otvaranju festivala, a mi se pridružujemo još jednoj konstatatciji Mixmaga: ”Hajde da razjasnimo jednu stvar mi *ebeno obožavamo ANNU i njene beatove!”.

Podsjećamo da su i dalje u prodaji SUPERPROMO 3dnevne ulaznice za najveći festival elektronske muzike u BiH na kupikartu.ba, Turističkoj agenciji MG Turs Bannjaluka i u Pabu Debela Berta u Ul. Kralja Petra I Karađorđevića i to za svega 39KM!

Više informacija pronađite na našim nalozima na društvenim mrežama i na zvaničnoj web strani:  freshwavefest.com

(Banjaluka.net)