Politika 27.12.2018.

ANTONIĆ PROZVAO STANIVUKOVIĆA: Koliko si licemjeran od 0 do Draško Stanivuković?

ČITANJE: 1 minuta

Momčilo Antonić, odbornik Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Skupštini grada Banjaluka prozvao je Draška Stanivukovića, poslanika PDP-a u Narodnoj Skupštini Republike Srpske na svom Facebook profilu, nazvavši licemjernom Stanivukovićevu izjavu da je prodao BMW-a i kupio golfa jer se tako “solidariše sa svojim narodom”.

“Maloprije je u mom komšiluk kod Davora Dragičevića došao Draško Stanivuković i zaista ne bih ulazio u tematiku njihovog sastanka, već u prevozno sredstvo koje Draško vozi a NIJE GOLF! Jaguar F Pace, jer Draško se “solidarisao sa svojim narodom – ne ide na more, vozi Golfa itd”, piše u objavi.

Prokomentarisao je i ostale Stanivukovićeve objave na Facebook-u.

“Možda niste primjetili ali Draško je na objavama i ‘svoju’ ćirilicu počeo prevoditi u latinicu, vjerovatno jer više poštuje bošnjačke fanove od sopstvenog karaktera”, dodao je Antonić.

Podsjećamo, Stanivuković je u intervjuu za jedan banjalučki portal izjavio da mu je “bilo neprijatno obilaziti banjalučke mjesne zajednice u njegovom privatnom skupom BMW-u, te ga je prodao i kupio ‘golfa’ “.

(Banjaluka.net)