Vijesti 31.07.2021.

APEL GRAĐANIMA ZA POMOĆ: U Trebinju počela šira potragu za nestalim Milošem Spaićem

ČITANJE: 1 minuta

Policija je počela širu pretragu terena za nestalim mladićem Milošem Spaićem iz Trebinja i apelovala da građani, ukoliko primijete Spaića ili čuju bilo kakvu informaciju koja može pomoći, obavijeste najbližu policijsku stanicu.

Šira potraga počela je jutros u 9.00 časova i obuhvata mjesta Lastva, Necvijeća i Strača u Trebinju, navedeno je iz Policijske uprave Trebinje.

U pretrazi, osim policije, učestvuju i pripadnici lovačkog društva “Leotar” iz Trebinja i Područnog odjeljenja Trebinje Republičke uprave civilne zaštite.

Spaić /23/ nestao je 24. jula, visok je između 175 do 180 centimetara, težine oko 75 kilograma, srednje građe, kratke crne kose i smeđih očiju, ima mladež na desnom obrazu, na lijevoj ruci sa unutrašnje strane podlaktice ima tetovažu u obliku romba sa natpisom na engleskom – zemlja, vazduh, vatra, voda.

Posljednji put je viđen u teksas šorcu, majici i papučama-japankama. Od kuće je odnio šator narandžaste boje, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Policijska uprava Trebinje pozivala je juče sve građane da, ukoliko primijete nestalog mladića, obavijeste najbližu Policijsku stanicu na besplatan broj telefona 122.

(Srna/ N.S)