Magazin 22.12.2015.

Apsolutni hit među damama: Helanke koje uništavaju celulit

ČITANJE: 2 minute
HELANKE CELULIT
Koju god ženu da pitate šta joj najviše smeta na tijelu, reći će vam da je u pitanju celulit.

Bez obzira što se zdravo hrani, redovno vježba i brine o svom zdravlju, uporna pomorandžina koža nikako da nestane.

Masaža u kombinaciji sa velikim unosom vode jedini je pravi put ka tijelu bez celulita. Nedostatak vremena i novca, međutim, mnoge dame sprečava da postignu svoj cilj i ljeto dočekaju zadovoljne i spremne.

Kako bi pomogla, prije svega sebi, a onda i mnogim damama širom sveta, Beograđanka Beba Maksimović osmislila je Cellulite crusher helanke.

Ove helanke možete nositi cijeli dan, dok šetate, vozite bicikl, vježbate, džogirate ili samo sjedite, a koje uz pomoć velikog broja ušivenih drvenih kuglica masiraju vaše tijelo i utiču na nestajanje celulita.

Dovoljno je da u njima provedete minimum jedan sat dnevno kako biste osetili njihovo delovanje. Jačina samog pritiska kuglica zavisi od toga da li sjedite ili ste u pokretu, a što je pritisak veći, to je veći i efekat. Razlog je što jači pritisak dovodi do veće prokrvljenosti koja je ključna za eliminaciju celulita.

Ukoliko želite, možete i sami šakom prelaziti preko helanki i na taj način pojačavati pritisak. Ove helanke jedinstvene su na tržištu i za sada se mogu pronaći samo u onlajn prodavnici, a koliko su efikasne govori i podatak da je potražnja za njima širom svijeta neverovatna.

U savremeno doba kada jedva pronalazimo vrijeme za sebe, Cellulite crusher helanke su idealno rješenje za sve žene koje ne žele da u životu više vide tu dosadnu narandžinu koru. Ono što je takođe veoma bitno jeste da se ove helanke jednostavno održavaju i mogu se prati u mašini za veš.

Beba Maksimović je inovativna dama koja je osmislila način da pomogne savremenim ženama koje imaju problem sa celulitom i uz pomoć helanki modernog dizajna i drvenih kuglica pronašla rješenje za ovaj estetski problem. One su rezultat predanog istraživanja sa ciljem da budu djelotvorne i prijatne za nošenje.

(NN)