Biznis 17.10.2022.

ATOS BANK od ove sezone uz Gradsko pozorište Jazavac

ČITANJE: 1 minuta

ATOS BANK a.d. Banja Luka godinama unazad nastoji da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti radi na stvaranju čvrstih veza sa zajednicom u kojoj posluje i boljem razumijevanju njenih potreba, a od ove godine pokrovitelj je sezone Gradskog pozorišta Jazavac.

“Želim, prije svega, da izrazim veliko zadovoljstvo što smo od ove sezone ponosni prijatelji Gradskog pozorišta Jazavac, čiji rad izuzetno poštujemo i pratimo, te smo iz tog razloga odlučili da damo punu podršku ovom pozorištu, koje godinama unazad  daje veliki doprinos razvoju kulture i pozorišne umjetnosti. Strateški smo usmjereni na podršku svemu onome što vrijedi i što je značajno. Smatramo da ulaganjem u kulturu njegujemo status društveno odgovorne finansijske institucije, te samim tim pružamo podršku zajednici u kojoj poslujemo. Takođe nam se bliži i četrnaest Međunarodni festival glumca Zaplet te ću iskoristitii priliku i ekipi iz Gradskog pozorišta Jazavac poželjeti sreću i uspjeh, i sigurna sam da će ovaj festival kao i uvijek okupiti veliki broj poštovalaca pozorišne umjetnosti, a ATOS BANK a.d. Banja Luka će biti tu, prateći i podržavajući sve ono što ovo pozorište radi.“ izjavila je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija.

Ljubiša Savanović, organizator Gradskog pozorišta Jazavac i selektor ovogodišnjeg Međunarodnog festivala glumca ZAPLET 14 zahvalio se ovoj Banci na podršci i izrazio zadovoljstvo što su od ove godine uz njih, te što su prepoznali značaj svega onoga što oni kao pozorište rade.

ATOS BANK a.d. Banja Luka će nastojati i dalje da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti doprinosi stvaranju boljeg i naprednijeg okruženja za sve nas.