Region 04.01.2023.

Austrijanka u Dubrovniku popravila zube pa pokušala pobjeći avionom

ČITANJE: 1 minuta

Austrijanka je uhapšena na dubrovačkom aerodromu. Sumnja se da je u jednoj stomatološkoj klinici napravila račun od 4.800 evra koji nije platila. Juče je pokušala pobjeći, kaže policija, prenosi Večernji.ba.

“Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove policijske uprave 44-godišnja državljanka Austrije osumnjičena je za krivično djelo prevare”, piše policija.

“Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičena od 15. do 17. novembra prošle godine u privatnoj dentalnoj ustanovi izvršila ugradnju šest dentalnih implantanata i nadogradnju koštanih defekata. Trošak navedenih zahvata je iznosio 4.800 evra koji iznos se osumnjičena obvezala platiti do 23. novembra prošle godine, što do danas nije učinila”, dodaje se.

“Osumnjičena je, po raspisanoj potrazi Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, uhapšena u prijepodnevnim satima 2. januara, na aerodromu Dubrovnik prilikom namjere putovanja za Zagreb i dalje u Beč, te je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz krivičnu prijavu, kasno sinoć predana pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave”, piše policija na kraju.