Vijesti 10.12.2017.

Automobilima blokirali stanare, policija i pauk nisu reagovali!

ČITANJE: 1 minuta

Čitalac ATV-a poslao je fotografije banjalučke ulice Čaire u naselju Kočićev vijenac.

Kako navodi, stanari ove ulice imaju probleme sa parkiranim vozilima koja im nekoliko puta sedmično blokiraju ulicu.

Kako navodi čitalac ATV-a prije dvije večeri mještani nisu mogli automobilima da prođu do svojih kuća, jer su parkirana vozila blokirala prilaz.

Ulica se nalazi uz OŠ “Zmaj Jova Jovanović” u kojoj se održavaju traninzi, navodi čitalac ATV-a, a kako automobili ne mogu u školsko dvorište tako ispaštaju stanari.

Roditelji koji dovode djecu, a i stariji koji dolaze na trening, ne gledaju gdje ostavljaju automobil, pa tako onemoguće prilaz do kuća.

Mještani tvrde da su tražili pomoć policije i pauka, ali niko nije reagovao. Iako su, navodi čitalac, naveli da ne mogu automobilom da prođu do kuće policija nije došla, a za pauka je bilo kasno jer se, kako su im rekli, bliži kraj radnog vremena.

Čitalac ATV-a tvrdi da su mještani i ranije zvali policiju zbog istih problema, ali da je reakcija izostala. Upozoravali su, navodi, i banjalučku Komunalnu policiju. Ista situacija, navodi čitalac, odigrala se i sinoć te su ponovo obavijestili policiju. Odgovor je, navodi, bio da je pao snijeg, te da je u gradu gužva i da policija ne može da dođe.

(ATV)