Avdukić ostaje u Banjaluci

Nekadašnji kapiten Borca napustio je Gradski stadion, ali neće i Banjaluku.

Iskusni čuvar mreže nakon raskida ugovora sa Borcem pronašao je novu sredinu.

Avdukić će pojačati prvoligaša RS, ekipu Željezničar Sport Team, a zvanična potvrda kluba sa Predgrađa očekuje se u narednim danima, saznaje Mondo.

Za prelazak u Željezničar prevagnulo je to što je Avdukić želio da ostane u Banjaluci, a i činjenica da su čelnici banjalučkog prvoligaša bili maksimalno korektni u pregovorima.

Avdukić je u Banjaluku stigao 2010. godine iz prijedorskog Rudara i od tada do ove zime nastupao je za Borac, uz kratku epizodu u iranskom Persepolisu 2012. godine.

Nakon nastupa samo u azijskoj Ligi šampiona, pošto nije imao pravo nastupa u iranskoj ligi nekadašnji reprezentativac BiH brzo se vratio u Borac.

(Mondo)

POPRAVKA ZUBA ZA OSNOVCE Tokom raspusta zubar u šest banjalučkih škola

Stomatološke usluge učenicima osnovnih škola tokom raspusta pružaju stomatološke ordinacije za učenike u OŠ “Ivo Andrić”, “Georgi Stojkov Rakovski”, “Borisav Stanković”, “Zmaj Jova Jovanović”, “Branko Radičević” i “Sveti Sava”, radnim danom od 7.30 do 14.30, potvrdili su u Domu zdravlja.

PUCAO NA KOMŠIJU Potekla krv zbog bunara

Novica Šešum (65) uhapšen je preksinoć jer je pucao na komšiju Sašu Matoša (49) u dvorištu njegove kuće u banjalučkom naselju Kuljani, a tome je, kako saznajemo, prethodila svađa zbog bunara za vodu.