Avdukić ostaje u Banjaluci

Nekadašnji kapiten Borca napustio je Gradski stadion, ali neće i Banjaluku.

Iskusni čuvar mreže nakon raskida ugovora sa Borcem pronašao je novu sredinu.

Avdukić će pojačati prvoligaša RS, ekipu Željezničar Sport Team, a zvanična potvrda kluba sa Predgrađa očekuje se u narednim danima, saznaje Mondo.

Za prelazak u Željezničar prevagnulo je to što je Avdukić želio da ostane u Banjaluci, a i činjenica da su čelnici banjalučkog prvoligaša bili maksimalno korektni u pregovorima.

Avdukić je u Banjaluku stigao 2010. godine iz prijedorskog Rudara i od tada do ove zime nastupao je za Borac, uz kratku epizodu u iranskom Persepolisu 2012. godine.

Nakon nastupa samo u azijskoj Ligi šampiona, pošto nije imao pravo nastupa u iranskoj ligi nekadašnji reprezentativac BiH brzo se vratio u Borac.

(Mondo)

Krava ubila vlasnika dok ju je vodio biku

Naš Aleksije poveo je kravu na oplodnju kod bika, prema selu Kola. Međutim, nisu odmakli ni kilometar od štale i, po svemu sudeći, kada je počela padati kiša, on je raširio kišobran, što ju je uplašilo, te ga je usmrtila.

(FOTO) Majstor “Parking majstora”

Čitalac portala blmojgrad, poslao je fotografiju koja bi slobodno mogla konkurisati za “Naj parking majstora u Banjaluci u januaru 2018. godine” ukoliko bi postojalo takvo takmičenje.