Politika 25.01.2023.

Babalj: Poslije propalog puča nastaviće se maćehinski odnos SNSD-a prema Istočnom Sarajevu

ČITANJE: 1 minuta

Dvodnevni bunt lažnih pučista u SNSD-u na čelu sa gradonačelnikom Ćosićem završio je gunđenjem u bradu i pristajanjem na naredbu uz Laktaša da Nešić mora biti ministar bezbjednosti i da moraju da glasaju za njega. Neka znaju lažni pučisti da time nisu ponizili Istočno Sarajevo, već samo sebe, istakao je predsjednik Gradskog odbora SDS Darko Babalj.

“Od silnih obećanja o ulaganjima Vlade RS u Istočno Sarajevo nema ništa, Jahorinu su otrgli od Pala i grada Istočnog Sarajeva, pozicijama u Sarajevu kadruje se iz Laktaša jednako kao i onima u Banjaluci”, rekao je Babalj.

On je poručio da je današnji izbor Savjeta ministara poraz Gradskog odbora SNSD-a u Istočnom Sarajevu jer su se pokazali nemoćnim da se izbore za svoje sugrađane.

“Njihov tihi bunt podsjeća na tihovanje Igora Radojičića iz 2014. godine. Neka znaju da će zbog kukavičluka koji su juče pokazali doživjeti političku sudbinu bivšeg banjalučkog gradonačelnika jer ako išta sarajevski Srbi ne vole to je kukavičluk”, zaključio je Babalj.

N.M.

Oznake: Darko Babalj, SDS, SNSD