Vijesti 23.04.2018.

BAJKERSKI SPEKTAKL Međunarodni motoskup MK Istok od 27. do 29. jula

ČITANJE: 1 minuta

Četvrti Međunarodni motoskup MK Istok Banja Luka održaće se od 27. do 29. jula 2018. godine na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Naime, nakon nedavno uspješno organizovanog zvaničnog otvaranja motosezone u Banja Luci, koje je okupilo više od 500 dvotočkaša, čime je zabilježena rekordna posjeta ovom događaju, kojeg MK Istok organizuje već nekoliko godina, u organizaciji našeg moto kluba predstavljamo četvrti put za redom motosusrete u gradu na Vrbasu.

U susret rođendanu kluba, od 27. do 29. jula, na banjalučkoj tvrđavi Kastel sve posjetioce očekuje pravi bajkerski spektal uz spektakularan program uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz zemalja regiona koji su redovni gosti na manifestacijama koje organizujemo.

Kao i do sada i ove godine motosusrete će obilježiti dobra atmosfera i mnogo vrhunskog rock'n'roll-a, za šta će biti zadužene regionalne muzičke zvijezde koje uživaju najveću popularnost kod ljubitelja ovog zvuka.

Sudeći po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK Istok, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša povećavao iz godine u godinu sa velikim procentom, ne treba sumnjati da će i predstojeći motoskup predstavljati jedan od najmasovnijih događaja ovog ljeta.

U sklopu ove manifestacije predstaviće se se i naši partneri ali i sponzori koji pripremaju mnogobrojna iznenađenja za sve posjetioce 4. Međunarodnog motoskupa MK Istok Banja Luka!