Magazin 05.04.2018.

BALKAN TUBE FEST Popularni jutjuberi u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

Popularni “Balkan Tube Fest” powered by Fanta koji je  nekoliko puta punio Sava centar u Beogradu i Skenderiju u Sarajevu, 28. i 29. aprila  stiže u Banjaluku.

U dvorani Borik tokom dva dana preko 80 najpopularnijih jutjubera družiće se sa svojim fanovima, igrati se, odgovarati na pitanja koja sve zanimaju, govoriti o važnim temama za živote mladih ljudi u regionu.

Baka Prase, Ruža Rupić, Vanimy, Lea Stanković, Andrija Jo, PCAxe, Mila Antonović, Nedim, Irina Živković, Neki Jutuber, Nađa Stanojević, Huligani iz Gimnazije, Va Vana, Totemia, Emilija Milojević, Anastasija Grujić, KovalskA… samo su neki od učesnika koji vas očekuju na Balkan Tube Fest powered by Fanta u Banjaluci.

Pored svih njih, na Balkan Tube Festu pojaviće se i najpoznatiji neurohirurg sa ovih prostora, prof. dr Danica Grujičić, koja će mladima govoriti o štetnosti droge, kao i ambasador EU u BiH, koji će sa Youtuberima učestvovati na panelu “Say no to hate”.

Ulaznice se ovaj događaj mogu se kupiti na KupiKartu.ba po cijeni od 10 (regularna) i 20 KM (fan pit), širom BiH i regiona, Trgu Krajine, a na sam dan festivala prodavaće se u Boriku, gdje se BTF i održava.

“Ipak, iskustvo sa prethodnih Balkan Tube festivala nam govori da je najbolje da nabavite svoju ulaznicu na vrijeme, jer je interesovanje ogromno – u Sarajevu je ispred ulaza ostalo više od 1.000 ljudi, budući da su tada karte rasprodate sve do posljednje”, kažu organizatori.