Sport 29.11.2021.

BANJALUČANI LIDERI NA TABELI: RK Borac m:tel jedina neporažena ekipa u Premijer ligi BiH

ČITANJE: 1 minuta

Borac m:tel je jedina neporažena ekipa u Premijer ligi BiH za rukometaše, te zasluženo drži prvo mjesto na tabeli.

Do nove pobede, ovaj put protiv Maglaja rezultatom 38:24 Banjalučane je sa 11 golova predvodio Luka Perić, piše Srpskainfo.

– Za nas je ova utakmica došla u nezgodnom trenutku, s obzirom na to da je Amar Grečić doživio težu povredu, a uz to imamo i nekoliko sitnijih problema. Bila je skraćena rotacija, znali smo da u takvoj situaiji moramo dati više. Pred našom publikom u našoj dvorani “Borik” uvijek idemo na pobedu, ovdje se mi se pitamo. Zanimljiva i rastrčana utakmica sa naše strane. Nastojali smo da ispunimo sve zadatke koje je trener stavio pred nas bilo je i grešaka kao i uvijek, ali nastojaćemo da ih ispravimo – rekao je Perić za Srpskainfo koji nije želeo da se osvrće na svoj učinak od 11 golova.

– Ne bih izdvajao moj učinak, mnogo je bitnije da ekipa pobijedi. Meni je bitno da ispunim sve ono što trener traži od mene, nekada to nisu samo golovi. Zadovoljan sam kada ekipa pobeđuje i srećan što imamo dobru atmosferu – dodao je Perić.

Banjalučane do kraja prvog dijela prvenstva očekuju tri teške utakmice.

– Prvo idemo u goste Gtračanici, onda nam dolazi Konjuh, a nakon toga idemo u Tuzlu kod Slobode. Uvijek idemo na pobjedu, želimo na pravi način da završimo jesenji dio šampionata, ali ne razmišljamo tako daleko. Sada smo fukusirani samo na Gračanicu – završio je Perić.

(N.S)

Oznake: RK Borac m:tel