Sport 13.08.2016.

Banjalučanin istetovirao Noletov autogram

ČITANJE: 2 minute

Obećano-ispunjeno. Boris Vrhovac, banjalučki fizioterapeut nosiće čitav život nesvakidašnju uspomenu sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Vrhovac, koji se u Riju nalazi kao član medicinskog tima rukometne reprezentacije Katara, ispunio je obećanje koje je početkom godine dao najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću. Ali je i Novak ispunio obećanje dato njemu, prenosi ATV.

U januaru ove godine, Vrhovac i Đoković su se sreli u Kataru, a tada je najbolji teniser svijeta obećao da će osvojiti Rolan Garos. Vrhovac je uzvratio obećanjem da će ukoliko to uradi, istetovirati njegov autogram na ramenu. Novak je prvi ispunio obećanje, a onda su se obojica sreli u Olimpijskom selu u Rio de Žaneiru.

– Bio sam u posjeti Olimpijskom timu Srbije. Sjedio sam sa Aleksandrom Karakaševićem kada su se pojavili Novak Đoković i Nenad Zimonjić. Rekao sam Novaku: ‘Potpisuj!’ Nije mogao da vjeruje da ću stvarno da uradim ono što sam obećao. Naravno, pristao je, potpisao mi se na rame, a nakon što smo se pozdravili otišao sam u jedan tržni centar da od autograma napravim tetovažu – kaže Boris Vrhovac, banjalučki fizioterapeut.

vrhovac

Međutim, tada nastaju neočekivani problemi, koji su se ipak, kaže Vrhovac, lako riješili.

– Salon za tetoviranje je u tržnom centru u kojem je radno vrijeme do 22.00, a ja sam stigao oko 21.30. Međutim, kada sam tatu majstoru objasnio o čemu se radi, samo je rekao: ‘Sjedi, radimo odmah.’ Ostali smo do pola 12, dok nije završio tetovažu – dodaje Vrhovac.

Iako do sada nije imao niti jednu tetovažu i nije ljubitelj tetoviranja, kaže da će sa ponosom da nosi Novakov autogram.

– Ispunio sam obećanje dato najboljem svjetskom sportisti – kaže Vrhovac.

Za Olimpijske igre s pravom se kaže da su mjesto gdje nastaju neke od najnevjerovatnijih priča. Boris Vrhovac, autor je jedne od njih.

(ATV)